star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagycenk

  • 41 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Nagycenk

  • 41 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nagycenk

  • 41m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Szobák száma
2
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

h
Projekt bemutatása

Soprontól 10 percre Nagycenken kínálunk új építésű lakásokat, melyeknek az átadási határideje 2023. tavasza. A három emeleten 32 lakásos épületet barátságos környezetben alakították ki.
A kor vívmányainak teljes mértékben megfelelő technikával és minőségben megépült ház kivitelezője tapasztalt nagymúltú cég, mely garanciát biztosít leendő lakóinak. A burkolatok szaniterek a vételár részét képezik. A nappali+ 2-3 szobás ingatlanok többségéhez kert is vásárolható. A legtöbb lakás rendelkezik egy, vagy két erkéllyel. Opcionálisan parkolók is vásárolhatók 1,5MFt-os áron. A ház megújúló energiával is felszerelt. A lakások fűtéséről házközpontú kondenzációs kombi gázkazán gondoskodik természetesen egyedi hőmennyiség- mérővel. A nyílászárók acél erősítésű műanyag bukó-nyíló ablakok. Internet, kábel-tv,kaputelefon előkészítés minden lakásban
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
10.49m²
Fürdőszoba
4.77m²
Előszoba
2.03m²

Elhelyezkedés

Nagycenk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6449659


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6449659

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagycenki téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 973 171 Ft, ami a nagycenki átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Ildikó referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6449659. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagycenk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.