star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 112 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 112 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa

  • 112m²


Ár:

59 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE NAGYKANIZSA INGATLANIRODA kínálatában eladó a #166203 hivatkozási számú NAGYKANIZSAI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

Nagykanizsa belvárosában három szoba + nappalis, 3 erkélyes társasházi lakás  eladó.

A loggiás, amerikai konyhás nappali a második emeleten található, a felső szinten három szoba, fürdő wc-vel, és gardrób. A fenti három szoba közül az egyik erkélyes, egy másik loggiás. Természetesen nem csak nappali található a belső kétszintes lakás alsó szintjén, hanem előtér, wc, és tároló is. A belső udvarra néző, világos, keleti tájolású lakás a sétáló utca közelében található. 2021-ben épült liftes épületben, központi helyen, mindenhez közel. A vételár tartalmazza a mosógépet és szárítógépet.
Ideális választás családosoknak, egyedülállóknak, egyetemistáknak.

 

Az ingatlanhoz tartozik egy teremgarázsban lévő saját fedett, elkülönített 17 m2 garázs is, mely 7.000.000 Ft. Lehetőség van a garázs megvásárlására is.

A lakás okos-eszközről irányítható, otthon-automatizálási rendszerrel ellátott, 
ezáltal lehetővé válik az elektromos hálózat (világítás, aljzatok) fűtés, klíma, árnyékolástechnika és a biztonsági rendszer távoli vezérlése.

A kktg tartalmazza a fűtés, víz, gáz és a  kommunális hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjat is.

Az ingatlanban kamera, riasztórendszer, valamint napelem rendszer működik, mely a lift, lépcsőház világítás, hűtés-fűtés energiaigényét szinte fedezi.Az épület lakásai az okos eszközről irányítható otthon-automatizálási rendszerrel ellátottak, ezáltal lehetővé válik az elektromos hálózat (világítás, aljzatok) fűtés, klíma, árnyékolástechnika és a biztonsági rendszer távoli vezérlése.
A lakások minden fogyasztását (hideg és meleg víz, fűtés, hűtés, villany) egyedi mérőkkel lehet mérni.
A lakásokban padlófűtés és mennyezet–hűtés működik. A fűtési-hűtési rendszer alkalmazkodik a lakók igényeihez, mobileszközön keresztül irányítható, programozható a lakáshőmérséklet.
Az épület hőigényét 2 db Vissmann Vitodens 200-W 80 KW típusú kondenzációs fali kazán biztosítja. A fűtésre 40/30°C hőlépcsőjű padlófűtési rendszer kerül kialakításra, lakosonként szabályozással és hőmennyiségméréssel.
Napelem- 270 Wp/db méretű polikristályos napelem modulok, 1 db legalább 25kVA teljesítményű háromfázisú inverter – a közösségi fogyasztást csökkenti, mely a lift, közösségi világítás, hűtés-fűtés energiaigényét megközelítőleg lefedi.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ NAGYKANIZSAI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #166203

Az OPENHOUSE NAGYKANIZSA INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6598575


Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6598575

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykanizsai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 534 821 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Stejer Laura referens az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598575. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.