star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Polgárdi

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38 millió Ft

Eladó lakás Polgárdi

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Polgárdi

  • 50m²


Ár:

38 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Polgárdi város szélén, nyugodt környezetben, 2 szoba, konyhás, erkélyes tégla lakás eladó. A lakásba belépve egy előszoba van, innen nyílik a közlekedő, a fürdőszoba, a wc, a két szoba és a konyha, innen pedig a spájz. Itt kapott helyet a hűtő amit a tulaj itt hagy.Hőszigetelt műanyag ablakokat és erkély ajtót építettek be melyek redőnnyel felszereltek.A szobák idén lettek leparkettázva, kifestve. A nagyszobából nyílik az erkély.A közlekedőben van a gázóra, a wc-ben a vízóra, a konyhában a turbó gázkazán, ami a meleget biztosítja lapradiátorokon keresztül és a lakás melegvizét. A lakáshoz tartozik kapucsengő ami szintén a közlekedőben kapott helyet.Az ingatlanhoz tartozik egy 5,5 nm-es saját, zárható tároló.Mindenkinek van saját erkélye, de van egy közös a két szint között.A 8 lakásos társasház körbekerített udvarában ingyenes parkolási lehetőség van, illetve termő gyümölcsfák vannak. Az épület mellett panel lakások vannak. Saját játszótér van a 4 lakótömb lakói részére. BUBA az épület előtt megy el.A most épült óvoda és mini bölcsőde, játszótér, kis futópálya, a szintén most épült pump bicikli pálya, buszmegálló, pizzéria, kutyakozmetikus, edzőterem gyalog pár percre, pékség, okmányiroda, posta, OTP Bank, üzletek, orvosi - fogorvosi rendelő, védőnő, ügyelet, gyógyszertár, iskola a város központjában helyezkednek el.Fehérvár 20 percre van és mivel az M7 autópálya a településen megy át, így Budapest 1 óra alatt elérhető.A település számos eseménynek ad otthont, ilyen pl.: a Polgárdi Nyári fesztivál, ami több napos programsorozattal várja a nézőket.Ajánlom az ingatlant olyan családok számára, akiknek fontos a biztonság, a kertvárosi környezet, a családias hangulat, de mégis városban szeretnének élni.


Elhelyezkedés

Polgárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587738


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587738

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó polgárdi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 760 000 Ft, ami a polgárdi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587738. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Polgárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.