star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Rétság

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó lakás Rétság

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Rétság

  • 56m²


Ár:

28 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1989
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Rétság település központjában, de csendes mellékutcában újszerű 56 m2-es kiváló állapotú első emeleti lakás eladó.
1-2 perc séta távolságra boltok, posta, bank, gyógyszertár, rendelő intézet.
Az igényes lépcsőház első emeletén található ingatlan kb. 5 m2 előterét teljesen privát lehet használni teregetésre, vagy igény esetén cipő tárolásra.
A bejárati ajtó belépve a szokásosnál tágasabb előszobát követően az étkezős konyhába meglepő látványba lehet részünk, mivel nincsenek beépített szekrények, csak világos, nagy terek. A nagyszoba és a kisszoba is meglepően világos. Külön álló fürdőszoba a toalettől pedig komfortosabbá teszi ezt az ékszerdobozt.
A folyamatos felújításnak köszönhetően villanyhálózat csere megtörtént, nyílászárók műanyagra cseréje szintén, patináns zuhanyzós fürdőszobáról és konyháról nem is beszélve, ahol egyedi konyhabútor teszi kellemessé a főzést, sütést!
Mindenhol ízléses járólapok, szobákban tetszetős laminált parketta.
És ha kevésnek találja a teret, akkor a saját használatú 10 m2-es tárolóban babakocsiját, kerékpárját, vagy az eltett befőttet és savanyúságot is biztonsággal tárolhatja!

A kiváló közös képviselőnek köszönhetően a ház bejárata előtt kiülő rész lett kialakítva, hogy a szomszédok a jó levegőn kártya, vagy sakkpartit tarthassanak egy kis itóka mellett.

Feltétlen ajánlom kisbabás családoknak, vagy idősebbeknek a kevés lépcsős, csendes és biztonságos lakást!

Hívását hétvégén is várom, megtekintést rugalmasan, rövid határidővel szervezem.

MOST AKCIÓ!


Elhelyezkedés

Rétság


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6616251


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6616251

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó rétsági téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 516 071 Ft. Az ingatlant Pinter Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616251. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rétság ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.