star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Rétság

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

34,5 millió Ft

Eladó lakás Rétság

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Rétság

  • 61m²


Ár:

34 500 000 Ft

Közös költség
9,2 ezer Ft
Építés éve
1989
Emelet
2.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 6 hónap
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
3 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Rétság központjában eladó egy szép állapotú 61m2-es 1+2 félszobás klímás lakás. Három emeletes épület 2.emeletén lévő lakás nagy ablakos, világos délnyugati fekvésű, folyamatosan karbantartott. A szobák laminált parkettásak, a konyha-étkező és a vizes helységek járólaposak. A bejárati ajtó több ponton záródó fehér műanyag biztonsági ajtó, a lépcsőház tiszta, rendes, kaputelefonos, zárható. A lakóközösség csendes, rendes, segítőkész, a társasház jó anyagi helyzetű. Közelben minden ami a hétköznapi élethez szükséges /boltok, hivatalok, cukrászdák, iskolák, óvoda, bölcsőde, járóbeteg szakrendelés stb/ Ha kérdés merülne fel vagy megnézné a lakást szívesen állok rendelkezésre, előre egyeztetett időpontban megtekinthető.


Elhelyezkedés

2651, Rétság, Korányi Frigyes utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6642655


Ingatlannet kód: 6642655

Az általad megtekintett eladó rétsági (Korányi Frigyes utca ) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 34,5 millió Ft, négyzetméter ára 565 574 Ft. Az ingatlant Éva Kővári hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642655. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rétság ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.