star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron

  • 77 m²

    alapterület

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó lakás Sopron

  • 77 m² alapterület

  • Eladó lakás Sopron

  • 77m²


Ár:

56 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Ingatlan állapota
jó állapotú
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Szépingatlan Iroda eladásra kínál Sopronban az Ágfalvi úton, könnyen megközelíthető helyen, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda közelében, egy földszinti, 77 m2-es, tágas terekkel rendelkező, jó állapotú lakást. A rendezett lépcsőházból az előszobába lépünk, innen közelíthető meg a lakás összes helyisége, külön konyha-étkező, a kamra, a fürdőszoba és a mellékhelyiség. A két hálószobát praktikus módon a nappali helyisége választja külön. Tartozik a lakáshoz egy alagsori tároló helyiség és egy zárt udvari autóbeálló. Extrák: hűtő-fűtő klíma, gépekkel felszerelt konyhabútor, az ablakokon redőny és szúnyogháló. A burkolatok a lakás korának megfelelő állapotúak, színben harmonizálnak a berendezéssel. A fűtés és a meleg víz szolgáltatás egyedi, új gáz-cirkó kazánnal megoldott. Ára: 56,9 mFt. Tökéletes választás gyermekes családoknak, fiatal és idősebb pároknak egyaránt. Az ingatlan rövid időn belül költözhető!

Érd.: +3630 520 6055, szepingatlan.eva@gmail.com


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6583099


+36 30

Ingatlannet kód: NET6583099


A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m². A téglalakás ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 738 961 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583099. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.