star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron

  • 50 m²

    alapterület

Vételár:

73,9 millió Ft

Eladó lakás Sopron

  • 50 m² alapterület

  • Eladó lakás Sopron

  • 50m²


Ár:

73 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Szépingatlan Iroda eladásra kínál Sopronban, a Pihenőkereszt lakóparkban, egy 4 lakásos épületben lévő, földszintes, 50 m2-es, amerikai konyha-nappali+1 hálószobás lakást, 15 m2-es déli tájolású, térkövezett kertkapcsolatos terasszal. Az ingatlan 2018-ben épült, kívül-belül kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban van. A homlokzat hőszigetelt, korszerű, minőségi anyagok, műanyag 6 légkamrás 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű külső nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve kerültek beépítésre. A fűtést és a használati meleg vizet energiatakarékos kondenzációs gázkazán biztosítja. A lakás nagyon jó elrendezésű, amerikai konyha - nappali+1 hálószoba, külön WC és fürdőszoba, melyben nagyobb méretű épített zuhanykabin található. Ha belépünk az előszobába, balra található a fürdőszoba és a mellékhelyiség, szemben a hálószoba, majd a közlekedőből jutunk a lakás közösségi terébe, ahol gépekkel jól felszerelt konya – étkező nappali található teraszkapcsolattal a 70 m2-es, gondozott  kert felé. A lakás belső megjelenése rendkívül igényes, modern, a berendezése  a burkolatok, a színek harmonikus egységet képet alkotnak. Tartozik az árban 1 db zárt udvaron belül lévő, elektromos kapuval ellátott autóbeálló, valamint külön albetéten lévő tároló helyiség tulajdonjoga. Több autó esetén van lehetőség további beálló bérlésére, illetve a ház előtt az utcán a parkolás ingyenes. Az ingatlan tehermentes, a teljes vételár kifizetése után rugalmasan birtokba vehető. A vételár a teljes bútorzattal együtt értendő! Ajánlom az ingatlan azoknak a kedves Ügyfeleknek, akik nem szívesen bajlódnak a felújítás, a berendezés, a költözködés kimerítő feladataival. Ha hitelre van szüksége, irodánk független banki hitelügyintézővel, teljes körű ügyintézéssel, áll az Ügyfelek rendelkezésére. Irányár: 73,9 mFt.

Érd.: +3630 520 6055, szepingatlan.eva@gmail.com


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6634003


+36 30

Ingatlannet kód: NET6634003


A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². A téglalakás ára 73,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 478 000 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634003. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.