star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Alsóváros

  • 86 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

93 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Alsóváros

  • 86 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Alsóváros

  • 86m²


Ár:

93 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szegeden, Alsóváros egyik legszebb, legértékesebb részén, a Szabadság tér közvetlen közelében, de kifejezetten csendes utcarészen kínálok eladásra egy 86 nm-es, klímás, nappali és 3 hálószobás, erkélyes téglalakást az 1. emeleten garázsvásárlással (10MFt). Az épület egy kiváló állapotú, jól karbantartott, kis lakóközösségű, rendezett társasház, kényelmes telekterülettel, melyen fedett kerékpártároló, garázssor és szép rendezett zöld udvar is helyet kapott.

A lakás szép állapotú, műszakilag, statikailag rendben van, a fa nyílászárók szigetelt üvegezéssel lettek beépítve. A tágas és mutatós nappali értékét növeli egy közvetlenül kapcsolódó 8,3 nm-es erkély a nappali teljes szélességében. A lakás két irányba néz, így átszellőztethető, mindig kap fényt, világos. A szobák külön nyílóak, egy többtagú családnak praktikus megoldás, sőt ingatlan hasznosításban gondolkozónak is megfelelő ajánlat. A fürdőszoba és wc külön helyiségben található.

Fűtése kombi kazánnal működik, a szobákban lapradiátoros, a többi helyiségben padlófűtéses kialakítással. A lakásnak van önálló kéménye, akár kandalló is beépíthető.  

Ajánlom olyan vevőnek, akit ugyanúgy elkápráztat a hely nyugodtsága, szépsége és színvonala, mint jelenlegi tulajdonosát, miközben új otthonát kereste.

A kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Egyéb jellemzők:

Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Szeged, Alsóváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633993


+36 70

Ingatlannet kód: NET6633993


Az általad megtekintett eladó Szeged, alsóvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 93 millió Ft, négyzetméter ára 1 081 395 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Hajdú Olga referens az Aktív7 Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633993. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Alsóváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.