star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 119 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

89 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 119 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 119m²


Ár:

89 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1902
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó, a Szeged belvárosában található, kiváló állapotú, 119 m²-es tégla lakás. A lakás a zárószinten helyezkedik el egy 3 szintes épületben, így csendes és nyugodt környezet biztosított. A lakótér 2 szobát, 1 fél szobát, 1 nappalit, 1 fürdőszobát, konyhát valamint egy külön wc-t foglal magában. Az ingatlan nagyszerű elosztásának köszönhetően ideális választás lehet családoknak vagy akár befektetőknek is.

A jó közlekedésnek és a közelben található belvárosnak köszönhetően minden szükséges szolgáltatás és intézmény elérhető a környéken. A lakásban redőnyözött ablakok találhatóak, valamint az elektromos garázskapun keresztül biztonságosan parkolhatunk az épület zárt udvarán. Az erkélyről csodálatos kilátás nyílik a környékre.

A lakás konyhája felszerelt, beépített sütő, gáz főzőlap, klímával rendelkezik a szoba, így az otthon melegebb vagy hidegebb szobákban is élvezhető. További tárolási lehetőséget biztosít a tároló szoba és a tároló a pincében. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, és válaszd otthonodnak ezt a Szeged belvárosában található lakást! jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, elektromos garázskapu, erkély, klíma, közös tároló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Belváros, Szeged Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6654646


+36 20

Ingatlannet kód: NET6654646


Az általad megtekintett eladó Szeged, belvárosi (Szeged Belváros) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 119 m². További jellemzői: az építés éve 1902, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 747 899 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Holecska Árpád referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654646. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.