star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 34 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

26,99 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 34 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 34m²


Ár:

26 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeged belváros peremén Felsővároson kínálok egy társasház belső udvarában lévő 34 nm-es FÖLDSZINTI ingatlant eladásra.
Az önálló ház téglaépítésű, amelyben pár éve részleges felújítás történt, ekkor cserélték a homlokzati nyílászárókat, új műanyag hő és hangszigetelt nyílászárókra, amelyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, új műanyag bejárati ajtó került beépítésre, valamint a villamoshálózatot is újra húzták. A kapcsolókat és konnektorokat is cserélték, valamint hangulatos mennyezeti spotos világítást építettek be.
A melegvíz ellátásról villanybojler, a fűtésről pedig elektromos mennyezetfűtés (fűtőfólia) gondoskodik. A gáz az épületig van bevezetve. A konyha teljesen felszerelt Bosch elektromos tűzhely és főzőlap, valamint elszívó áll rendelkezésre. A házban még a fürdőszobát illetve a burkolást kell igény szerint befejezni.
A ház mögött fedett terasz és egy hangulatos kis kert áll rendelkezésre. A közös kert rendezett, a társasházat jó lakóközösség jellemzi.
Az ingatlan besorolása tulajdoni lap szerint raktár, ezért csak készpénzes vevők jelentkezését várjuk!
Az ingatlan kitűnő választás lehet időseknek és fiataloknak egyaránt, valamint kiadásra is ajánlom. De a lokáció miatt, akár irodaként vagy más tevékenységre is alkalmas lehet.

Az ingatlan per és tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!!
Ha személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant kérem hívjon.

Elérhetőségeim:
Nagyapáti Ágota
0630/374-4747
nagyapati.agota@ving.hu alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, redőnyözött, új nyílászárók, amerikai konyha, új villamoshálózat, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Felsőváros, Szeged Felsőváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646904


+36 30

Ingatlannet kód: NET6646904


Az általad megtekintett eladó Szeged, felsővárosi (Szeged Felsőváros) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 26,99 millió Ft, négyzetméter ára 793 824 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Nagyapáti Ágota referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646904. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Felsőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.