star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 98m²


Ár:

54 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1998
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiváló lehetőség várja Önt Szeged belvároshoz közel, mégis csendes környezetben, a Csuka utca egyik bájos részén. Ez a második emeleten található tágas lakás ideális választás lehet családok számára. A lakás négy különálló szobával rendelkezik, melyek közül a legnagyobb egy 10 négyzetméteres erkéllyel bír, ahol Ön bátran élvezheti a friss levegőt és a kilátást. A kényelmet szolgálja továbbá a külön fürdőszoba és WC is. A lakásban konvektoros fűtés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A társasház udvarán lehetőség nyílik garázs vásárlására, így az autóját védett helyen tárolhatja.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegye magáévá ezt az elegáns otthont mindössze 54 900 000 forintért. Az épület földszintjén az udvar felé elektromosan nyitható garázs vételára 10.000.000 Ft, ez külön is megvásárolható, külön helyrajzi számmal rendelkezik.

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a lenyűgöző ingatlant! A lakás kulcsa nálam van, így gyorsan találunk megfelelő időpontot! csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, elektromos garázskapu, erkély, közös tároló, garázs lehetőség, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Felsőváros, Szeged Felsőváros, Csuka utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651620


+36 20

Ingatlannet kód: NET6651620


Az általad megtekintett eladó Szeged, felsővárosi (Szeged Felsőváros, Csuka utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 560 204 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szegedi Adorján referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651620. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Felsőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.