star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

77,9 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 80m²


Ár:

77 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1995
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeged Felsőváros városrészében, a Fecske utcában Eladó egy 1995 - ben épült, 2022 -ben teljesen felújított, Második emeleti , Jó állapotú 80 nm - es, tégla és építésű, nappali plusz három szobás, erkélyes lakás. Melyhez - egy külön helyrajzi számmal rendelkező - 15 nm-es garázs is külön megvásárolható.
A ház rendkívül kultúrált lakóközösséggel rendelkezik.
A lakás 1 db amerikai konyhás nappalival, 3 db hálószobával, 1 db fürdőszobával, külön Wc-vel, közlekedővel, és erkéllyel rendelkezik. Az ingatlan elhelyezkedésre, kialakítása miatt, maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt. További előny, hogy az eladó 2022-ben kicserélte a nyílászárókat (redőnnyel is ellátta), felújította a kazánt a fürdőt , Wc-t, előszobát és közlekedőt, valamint egybenyitotta az a nappalit és a konyhát - ekkor újította fel a konyharészt is -, valamint újracsiszoltatta és lakkoztatta a faparkettát az összes helyiségben, és a villamos hálózatot ellátta FI- relével valamint 32 A - re megemeltette. Ezeken felül ekkor volt a lakás legutolsó esztétikai felújítása is.
Az ingatlan fűtéséről gáz-cikró (radiátoros), hűtéséről klíma (inverteres , hűtő - fűtő) gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony.
A lakás kelet - nyugati fekvésű, napfényes ingatlan.

A környék infrastruktúrája tökéletes, tömegközlekedés, élelmiszerboltok, kisboltok 1 percnyire az ingatlantól.
Helyiségei:
- amerikai konyhás nappali
- 3 szoba
- fürdő
- wc
- közlekedő, előtér
- erkély

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, zöld övezet, erkély, amerikai konyha, klíma, közös tároló, napvédő rolók, garázs lehetőség, optikai internet kábel, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Felsőváros, Szeged Felsőváros, Fecske utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652238


+36 70

Ingatlannet kód: NET6652238


Az általad megtekintett eladó Szeged, felsővárosi (Szeged Felsőváros, Fecske utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 77,9 millió Ft, négyzetméter ára 973 750 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Kókai Ferenc referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652238. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Felsőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.