star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Móraváros

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

57,5 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Móraváros

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Móraváros

  • 50m²


Ár:

57 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szegeden a Petőfi Sándor sugárúton eladó, ÚJÉPÍTÉSŰ, Jó adottságokkal rendelkező, 50 négyzetméteres, MÁSODIK EMELETI, nappali plusz egy szobás, tégla építésű társasházi lakás , melyhez 4,7 négyzetméteres erkély is jár hozzá.

Az ingatlan feltűntetett ára KULCSRAKÉSZ ÁR, várható befejezése 2024 október vége.
Fontos tény az is hogy az építtető hosszú múltra tekint vissza, számtalan referenciával rendelkezik.
A társasházban összesen kilenc lakás lett kialakítva.
A lakás egy nagyon élhető méretű hálószobával, fürdő (Wc-vel), egy amerikai konyhás nappalival valamint előtér közlekedővel rendelkezik.. Az ingatlan központi része a tágas nappali ahonnan az erkély könnyedén elérhető. Az ingatlan rendkívül napfényes lakás köszönhetően a tájolásának (DK).

Az ingatlan fűtésről hőszivattyús rendszer, hűtéséről központi hűtőrendszer fog gondoskodni. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony.
Az ingatlan elhelyezkedésre, minősége, kialakítása erkélye miatt rendkívül sokrétű a felhasználása - akár lakás, vagy befektetési célra -, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt.

A környék infrastruktúrája tökéletes, bolt, busz, villamos 1 percnyire az ingatlantól.

Teljes totál műszaki tartalomért hívjon bizalommal.

Helyiségei:
- amerikai konyha, nappali
- szoba
- közlekedő
- fürdő
- erkély

Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, közös tároló, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás, napvédő rolók, garázs lehetőség, háromfázisú áram, okos otthon, optikai internet kábel, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Móraváros, Szeged Móraváros, Petőfi Sándor sugárút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595521


+36 70

Ingatlannet kód: NET6595521


Az általad megtekintett eladó Szeged, móravárosi (Szeged Móraváros, Petőfi Sándor sugárút) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 57,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 150 000 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Kókai Ferenc referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595521. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Móraváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.