star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged

  • 134 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 50 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó lakás Szeged

  • 134 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 50 m² telek

  • Eladó lakás Szeged

  • 134m²


Ár:

89 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELEGÁNS CSALÁDI OTTHON A LIGET SZOMSZÉDSÁGÁBAN

Újszeged központi részén, a liget és a Napfényfürdő közelében eladó ez a 134 m2-es, 4 szobás,nagyon jó elosztású, tágas, napfényes lakás 3 lakásos társasház 2.emeletén.
A lakásba lépve az előtérből egy napfényes nappaliba érkezünk, mely külön étkező részzel is rendelkezik, illetve onnan juthatunk a konyhába is. A nappali éke egy gyönyörű kandalló. A három hálószoba a közösségi tértől elkülönül. A szobákból és a konyhából is kijuthatunk egy-egy erkélyre. A fürdőszobán kívül egy tusoló-wc is található a lakásban.

A lakáshoz tartozik egy nagy méretű tároló és egy garázs is, melynek ára 9,5 millió forint és a lakással együtt kötelezően megvásárlóandó.
A leendő tulajdonosok kényelmét növeli egy pihenőkert, melyet a társasház másik két lakásával közösen használhatnak.

Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel költözhető!

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361809


Elhelyezkedés

Szeged, Kállay Albert utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6601817


+36 20

Ingatlannet kód: NET6601817


Az általad megtekintett eladó szegedi (Kállay Albert utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 134 m², míg a hozzá tartozó teleké 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 664 179 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bencsik János referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601817. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.