star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szekszárd

  • 77 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,8 millió Ft

Eladó lakás Szekszárd

  • 77 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szekszárd

  • 77m²


Ár:

49 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínál egy KITŰNŐ állapotú lakást Szekszárdon a Belváros szívében.
A LIDO HOME Kaposvár által kínált lakás jellemzői:
- kiváló infrastruktúrájú környezetben helyezkedik el az 1960-ban téglából épült 3 emeletes társasház 3 emeletén a két szoba nappalis, erkélyes lakás,
- rendezett, zárt lépcsőház, barátságos szomszédokkal,
- szobái és a nappali tölgyfa padlós, a többi helyiség első osztályú járólap burkolatú,,
- nyílászárók velux és rehau fa prémium minőségben,
- a fűtési rendszere számítógép vezérelt kombi kazán és klíma!!!! (okos otthon)
- Kamera rendszer és riasztó is kialakításra került a lakásban, illetve látvány világítás is!
- az alagsorban saját tároló is tartozik hozzá,
-Az erkélyre is minőségi padozat került, illetve savállóak az ablak párkányok. Minden nyílászáró szúnyoghálós, redőnyös!!!
- kábeltévé, internet, telefon szolgáltató választást követően üzembe helyezhető,
- parkolás az utcán ingyenes parkolóban a ház mellett megoldható,
- KÖZÖS KÖLTSÉG NINCS !!!!!! 2033.10.01-IG!!!!
- Minden ami a lakásban kialakításra került, akár a bútorok, nyílászárók, szaniterek, járólapok,padlók, fűtési rendszerek, mind PRÉMIUM minőségű!!!
-A lakáshoz tartozik még egy padlás is ahol a szag elszívás (ipari) is történik, amelyben akár még egy szoba is kialakítható, ahová a lakásból egy lépcsőn keresztül jutunk fel! Rengeteg pakolásra alkalmas tér van fent, ahol a nem minden napos dolgokat kényelmesen el lehet pakolni.
- Az ingatlan alapterülete 108 m2, de mivel tetőtér ezért a hivatalosan 77 m2, de mivel minden tér maximálisan ki lett használva beépített prémium minőségű bútorokkal, így sokkal tágasabbnak tűnik!
- tehermentes, az adásvételt követően azonnal költözhető.
Amennyiben a LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KITŰNŐ állapotú tégla lakás Szekszárd belvárosában vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal !
Vásárolna, de nincs rá keret ? Kollégám az új rendelkezésekre is figyelemmel díjmentes, bank semleges, hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére !
LIDO HOME: - Ingatlanok egy életen át


Helyiségek

Fürdőszoba
6m²
Konyha
31m²
Szoba
26m²
Szoba
27m²
Wc
2m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Szekszárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6523694


+36 70

Ingatlannet kód: NET6523694


Az általad megtekintett eladó szekszárdi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 49,8 millió Ft, négyzetméter ára 646 753 Ft, ami a szekszárdi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Füzi Péter referens a Lido Home Kaposvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6523694. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szekszárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.