star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,3 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 49m²


Ár:

23 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál egy belvárosi, kilencedik emeleti kétszobás lakást panorámás kilátással.A szolnoki belvárosi lakás jellemzői:- kilencedik emeleti elhelyezkedés- a házban két lift üzemel- a lakás 2010-ben esztétikai felújításon esett át (konyha, fürdőszoba)- fa nyílászárók redőnnyel ellátva (konyhában műanyag, hőszigetelt ablak)- télen a lakás melegét távfűtés adja egyedi mérőórával - keleti tájolású, vidám-világos- a beépített konyhabútor, és  tűzhely a vételár részét képezi- zuhanyfülkés fürdőszoba- külön hálószoba- az illemhely szintén külön van a fürdőszobától- a nappali, és a hálószoba parkettával , a fürdőszoba, közlekedő, WC járólappal burkolt- több ponton záródó új biztonsági ajtó- beépített erkély- közös költsége havonta 12 000 forint (tartalmazza: szemétszállítás, liftek karbantartása, folyosó világítás, takarítás)A LAKÁST JELENLEG BÉRLŐ LAKJA, AMENNYIBEN BEFEKTETÉSI SZÁNDÉKKAL VÁSÁROLJA AZ INGATLANT ÚGY A BÉRLŐ  MARAD A LAKÁSBAN, ELLENBEN HA LAKHATÁS CÉLJÁRA VÁSÁROLNA ABBAN AZ ESETBEN A BÉRLŐ KI TUD KÖLTÖZNI!- a közelben piac, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszpályaudvar, bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, kutyafuttató pár perc  sétával elérhetőJó lakóközösség, zöldövezeti környezet a belvárosban!SZOLNOK BELVÁROSI ZAGYVÁRA NÉZŐ KÉTSZOBÁS, LAKÁS PANORÁMÁS KILÁTÁSSAL ELADÓ!Amennyiben a fenti 155805072 számú eladó lakás, vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Wc
1.1m²
Közlekedő
2m²
Előszoba
3.5m²
Konyha
4m²
Fürdőszoba
2.5m²
Szoba
14m²
Szoba
22m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6496720


+36 20

Ingatlannet kód: NET6496720


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 23,3 millió Ft, négyzetméter ára 475 510 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Sléder Anikó referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496720. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.