star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 83m²


Ár:

35 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy polgári típusú nagy lakást, a város központjában.Az eladó lakás jellemzői:-  a tégla építésű egy emeletes épület, az 1900-as évek elején épült-  a földszinten üzletek, az emeleten lakások vannak -  a lakás hivatalosan 2 szobás és 83 m2 nagyságú, az első emeleten található    az időközi átalakítás miatt 87 m2 lett és 2+1 szobás illetve dupla komfortos-  nagy belmagassága miatt galériázható, ami az egyik szobában meg is történt-  2000-ben volt felújítva, - akkor a villany, a fűtés, a konyha és a fürdőszoba került felújításra, illetve két szoba egybe lett nyitva-  ekkor alakult ki a 33 m2-es nappali, mely boltívesen csatlakozik a közlekedőhöz, konyhához-  a fürdőszobában sarokkád és épített zuhanyzó + bidé található, - a WC külön kapott helyet-  fűtése gáz cirkó,- a kazán a konyhában található-  a lakás pár éve történt újbóli átalakítása során, a fél szoba és az új fürdőszoba külön bejáratot kapott,    lehetőséget adva egy családtag külön élettere számára-  a nyílászárók fából készültek,- a lakás felújítandó állapotban van-  az udvarban gépkocsi beállási lehetőség biztosított!-  az ingatlan a város központjában, a Táncsics Mihály utcában található.Amennyiben a 155805581-es számú szolnoki lakás, vagy kínálatunkban szereplő bármely ingatlan felkeltette érdeklődését,  kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Fürdőszoba
4m²
Wc
1.22m²
Fürdőszoba
5.94m²
Konyha
7.99m²
Előszoba
1.5m²
Konyha
2.8m²
Közlekedő
8.3m²
Szoba
9.5m²
Szoba
12.9m²
Szoba
32.86m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629061


+36 20

Ingatlannet kód: NET6629061


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 421 687 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Barnáné Piroska referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629061. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.