star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok

  • 31 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó lakás Szolnok

  • 31 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Szolnok

  • 31m²


Ár:

21 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szolnokon a Szigligeti utcában a 60-as ABC épületében eladó egy földszinti nem utcafronti garzon lakás. Az ingatlan kitűnő állapotban van fűtést egy teljesen új gázkonvektor biztosítja.Funkcióját tekintve lakáson kívül orvosi rendelőnek, vagy akár irodának is kiválóan alkalmas. A lakáshoz saját tároló is tartozik az épületben.


Elhelyezkedés

Szolnok, Szigligeti utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650936


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650936


Az általad megtekintett eladó szolnoki (Szigligeti utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 31 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 706 452 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Sebők András referens a Szolnok, Ady Endre út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650936. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.