star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tamási

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22 millió Ft

Eladó lakás Tamási

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tamási

  • 52m²


Ár:

22 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Lakótelepi lakás eladó TamásibanA gyógy- és termálfürdő városában, Tamásiban eladó egy 52 négyzetméteres lakótelepi lakás,mely egy kilométer távolságra van a LIDL üzlettől.Az épületet 1975-ben építették panel elemekből, a külső szigetelés 2010-ben készült el.A tulajdonos folyamatosan végez minőségi felújításokat a helyiségekben. 2023-ban felújította a konyhát, a hálószobát,kicserélte a gáz cirkó készüléket, mely a meleget és a melegvizet is biztosítja.Műanyag ablakokat, automata páraelszívót és szag elszívót épített be.A lakás Északi oldalán a lakótérben az YTONG belső fali hőszigetelés is elkészült, frissen festett az egész lakás.Tamási, a Balatontól 40km távolságra van, a Dunántúl Déli részén helyezkedik el, a 65-ös számú főút keresztül megy a városon.A környező települések busszal és vonattal is könnyen elérhetőek, ebből adódóan számtalan munkalehetőség közül lehet választani.Ebben a lakásban nem kell további felújítási munkákkal számolni, azonnal költözhető.Parkolni díjmentesen lehet az épület előtt.Amennyiben otthont szeretne vásárolni, vagy befektetési célból keres ingatlant a városban,és megfelel ez a lakás az elképzelésének, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot!Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Referencia szám: LK022754


Elhelyezkedés

Tamási


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643130


HASONLÓ INGATLANOK


20 000 000 Ft

7090, Tamási, József A ltp. lakótelep 17/b

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 55m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643130

Az általad megtekintett eladó tamási panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 423 077 Ft, ami a tamási átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Lócskai István Árpád referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643130. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tamási ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.