star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tapolca, Nyugati városrész

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó lakás Tapolca, Nyugati városrész

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tapolca, Nyugati városrész

  • 62m²


Ár:

33 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1981
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Tapolca keleti városrészen 4. emeleti teljeskörűen felújított világos téglalakást rendezett tulajdoni viszonyokkal!

A lakás 62 nm, melyben kialakításra került két tágas szoba, konyha külön kamrával, étkező, fürdőszoba, külön wc, és egy tágas erkély. A lakás ablakai műanyag nyílászárók 2022. évi egyedi gyártásúak, hőszigetelt üvegekkel. A fűtésről az egyedi gázkazán – mely szintén garanciális készülék - gondoskodik, de rendelkezésre áll két db Aux hűtő-fűtő klíma is.
A konyha átadóablakos megoldással lett egybe nyitva az étkezővel.
A hátsó erkély privát, tanúhegyekre néző panorámával.

A ház tetőszigetelése ez évben elkészült, így a zárószint ellenére sem kell beázástól tartani. A lakás kifejezetten világos, jó elrendezésű, fiatalos. Az ár a meglévő bútorokat -szükség esetén -részben tartalmazza.
Tartozik hozzá egy önálló tároló, mely kb. 4 nm, így kisebb dolgoknak elegendő hely áll rendelkezésre, illetve egy nagyobb közös tárolóhelyiség is.

A lakóközösség kifejezetten barátságos, családias. A megemelt közös költség, mely a felújítási alapot is tartalmazza 11.600 forint.

Elhelyezkedésének köszönhetően: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, posta, pár perc sétára található.
A Balaton autóval 10 perc alatt elérhető, így akár nyaralóként is jó választás lehet.

A látnivalókban bővelkedő Tapolcát a Balaton-felvidék különleges tanúhegyei veszik körbe. Közép-Európában egyedülálló látványosság a Tavasbarlang. A város romantikus, mediterrán hangulatot árasztó része a Malom-tó és környéke.
Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy megtekintené, úgy várom hívását a megadott elérhetőségeken.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
4.5m²
Előszoba
6.7m²
Wc
1.1m²
Fürdőszoba
4.85m²
Kamra
1.5m²
étkező
7m²
Konyha
2.7m²
Szoba
19.33m²
Szoba
14.25m²

Elhelyezkedés

Tapolca, Nyugati városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639800


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639800

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tapolca, Nyugati városrészi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 546 774 Ft, ami a tapolcai átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Màrkus Andrea referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639800. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tapolca, Nyugati városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.