star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tata

  • 168 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

149 millió Ft

Eladó lakás Tata

  • 168 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Tata

  • 168m²


Ár:

149 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó egy új építésű, tetőteres, egylakásos családi ház Tata központi részén, 311 m2-es telken! Az épület egy zárt kapualjon keresztül közelíthető meg. A földszinten található egy tágas nappali-étkező, hálószoba, konyha, előtér, lépcsőfeljáró, zuhanyzó-mosdó és különálló wc, valamint egy praktikus tároló. A nagy teraszról a hálóból és az étkezőből is kiléphetünk.

A felső szinten 2 hálószoba, gardrób, fürdőszoba káddal és wc-vel, valamint egy gépészeti tároló található. Az ablakok szürke színű, fa nyílászárók, hőszigetelő üvegezéssel. Az utcafronti bejárati kapuzat is fa. A födém 20 cm vastag helyszíni vasbeton lemez. A tető fa szerkezetű szürke cserépfedéssel. Az épület Porotherm Rapid 44 cm falazatból épült, megfelelve az épületenergetikai követelményeknek.

Az ingatlan teljes közműves, a csapadékvíz pedig az ásott kútba vezető rendszeren keresztül távozik. A meleget kondenzációs gázkazán biztosítja padlófűtéses rendszerrel, míg a melegvizet egy 100 literes indirektfűtésű melegvíztároló szolgáltatja. Az épület léghűtése LG-VRF levegő - levegő hőszivattyús rendszerrel van ellátva, szintenként 1-1 db beltéri egységgel.

A burkolatok I. osztályú vinil padlót és kerámia burkolatot foglalnak magukban. A hátsó kertben fedett-nyitott tároló és egy kétszemélyes kocsibeálló is rendelkezésre áll.

Ha ön egy új, kényelmes otthont keres, csendes környezetben, mégis mindenhez közel, ne habozzon! Hívjon és tekintse meg ezt az ideális otthont!
Érd: Varga Erika
Tel: 30/24412-47
varga.erika@dh.hu

Referencia szám: LK036101


Elhelyezkedés

Tata, Katona József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592056


+36 30

Ingatlannet kód: NET6592056


Az általad megtekintett eladó tatai (Katona József utca) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 168 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 886 905 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Erika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592056. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.