star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tata

  • 123 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

155 millió Ft

Eladó lakás Tata

  • 123 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó lakás Tata

  • 123m²


Ár:

155 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szépet, újat, praktikusat... ( mindenhez közel)
Tópart közelségét és belvárosi életformát kedvelők figyelmébe ajánljuk ezt a Tata belvárosában, Kossuth tér szomszédságában, jellegüket megőrzött, műemlékvédett épületek hangulatos környezetében Tata egyik legszebb és legrégebbi utcájában a Fürdő utcában épülő társasházat.
Ha Ön is részese akar lenni a Tatai Óváros újjászületésének, akkor itt a kitűnő lehetőség, hogy otthonát itt elképzelje!
Itt a tatai Öreg-tótól és a belvárostól 2 percre a Fürdő utcában
A Fürdő utcai 3 lakásos társasház otthonainak megálmodásakor egy olyan összetett megoldás született, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, mindezeket nagy négyzetméteren, ami kényelmes életteret biztosít akár nagyobb családok részére is.
Már a látványterveket nézve is szemet gyönyörködtető homlokzattal ejtik rabul az egyébként is frissen felújított Óvárosi rész kedvelőit, vagy akik fogékonyak a különleges építészeti megoldásokra.
Szintén ideális lakhelyet kínál mindazok számára, aki szeretik a tágas napfényes tereket, s akik számára az otthon elképzelhetetlen egy kényelmes terasz, esetleg kis kertkapcsolat nélkül. Eme most épülő 3 lakásos társasházban kis mennyiségű, magas építészeti minőségű lakások kerülnek kialakításra.
A 2 épületrészből álló társasház összesen 3 db magas műszaki színvonalon kivitelezett otthont, fog magában foglalni, mely lakások 123,135 és 151 nm –es méretben még választhatóak.
A két épület együttes közül az Ajelölésű 150nm-es lakás egyedi műemlék ingatlan ,amelynek teljes körű felújítása és restaurálása már elkezdődött. A lakáshoz saját kert és egy 50 nm pince is tartozik a fedett gépkocsibeállón kívül.
Ára:220.000.000Ft
A második, belső épületrészben található a B” és a „C” jelölésű belső kétszintes sorház jellegű lakások, gépkocsibeállókkal, tárolókkal.
A B jelölésű 135 m2-es lakás egy belső kétszintes, sorház jellegű ingatlan. Az alapterületből 19 m2 garázsbeálló/tároló.
Ára:155.000.000Ft

A C jelölésű 124 m2-es lakás egy belső kétszintes, sorház jellegű ingatlan, amihez további minimum 15 m2 alapterületű terasz tartozik saját kertrésszel. Az alapterületből 17 m2 garázsbeálló/tároló.
Ára:155.000.000Ft
A C lakáshoz egy nagyobbacska kert ,a B lakáshoz egy kis parkosított előkert tartozik.
A lakások hűtését/fűtését levegős hőszivattyú biztosítja, minden lakásban külön egységgel.
A Fürdő utcai projekt arculata, a három lakóépület a fedett gépkocsibeállók és a telek elrendezésének köszönhetően magában hordozza mindazon előnyös alapfeltételt, amely egy exkluzív belvárosi lakópark kialakításához szükséges.
Nem utolsó sorban pedig a belvárosi lokációjának köszönhetően a társasház infrastrukturális ellátottsága kiváló, a különböző
közintézmények, üzletek, buszmegállók, iskola, óvoda és a TATAI TÓPART könnyen és gyorsan elérhetőek.

Mind ezekhez pedig társul hogy a magas színvonalú kivitelezésről, megbízható, SZÁMOS REFERENCIÁVAL rendelkező Beruházó gondoskodik, mely többek között a szintén Tatán megvalósult Tata, Kossuth tér 16. szám alatti húsz lakásos társasházat-üzletházat és a Fazekas utca 43. szám alatti társasház nyolc lakását is építette. Melyek megépítésért az épületegyüttes „Az év háza Komárom-Esztergom megyében” című pályázat keretében dicséretben részesült.
A külső, tetszetős megjelenését a beruházó biztosítja! A belső enteriőr kialakítását természetesen már közösen alakítja ki Ön és családja a kivitelezővel.
A három épületegyüttes 2025 júliusi MŰSZAKI ÁTADÁSSAL köthetők le.

Összegezve a Fürdő utcai projekt az elegancia és a harmónia szülötté egy olyan környezetben, amibe csak beleszeretni lehet!!!

Ha Ön is egy hasonló otthont képzelt el magának, válasszon egyet és hívjon a részletekért!
Szabó Szilvia
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
szabo.szilvi@dot-ing.hu
Tel.:06 70 367 76 36


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652072


+36 70

Ingatlannet kód: NET6652072


Az általad megtekintett eladó tatai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 123 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 155 millió Ft, négyzetméter ára 1 260 163 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652072. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.