star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya

  • 53m²


Ár:

27 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tatabánya, Dózsakert utcában 53m2-es panel lakás eladó! Kórház mellett , csendes övezetben, ingyenes parkolási lehetőséggel! Az 3. emeleti ingatlan 2 szoba+hall kialakítású. Fekvésének köszönhetően napfényes. A négy emeletes házban nincs lift. A bejárati ajtó fém többponton záródó biztonsági kivitelű. Az ablakokat már hőszigetelt műanyagra cseréltették. A szobákat laminált parkettával burkolták. A vizes helyiségek és a konyha eredeti állapotban van, burkolatuk járólap. Fűtése távfűtés. A ház rendezett, a lakóközösség csendes. A tehermentes ingatlan azonnal beköltözhető! A város központ könnyen elérhető. További információért kérem hívjon bizalommal! Vevőinknek minden szolgáltatás díjmentes! Díjmentes Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára.Egyedülálló lakáshitel konstrukciók!

27500000 Ft

Referencia szám: LK089219-IN


Elhelyezkedés

Tatabánya, Dózsakert utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6510378


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6510378

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatabányai (Dózsakert utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 518 868 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kénosi Antónia referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6510378. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.