star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya

  • 63 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya

  • 63 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya

  • 63m²


Ár:

28 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tatabánya, Kertvárosban 63 m2-es felújított lakás eladó!
//December 31-ig CSOK igénybe vehető//
Tatabánya, Kertváros jó lakóövezeti részén eladásra kínálunk egy 63m2-es, harmadik emeleti, nagy erkélyes ingatlant!
Az lakás a tavalyi évben teljeskörű felújításon esett át: megtörtént a villamoshálózat, valamint nyílászárók cseréje, mindenhol új burkolatot kapott, két lakószobában led lámpák kerültek felhelyezésre. Az egyik szoba laminált padlóburkolatú, a lakás többi helyisége járólap borítást kapott. Egy szoba egybe lett nyitva a konyhával, így egy óriási közös tér áll rendelkezésünkre, mely a család közös életének színtere lehet. A lakáshoz saját tároló, valamint egy 3 m2-es erkély tartozik, zöldövezeti kilátással. Az otthon melegéről központi fűtés gondoskodik.
A lakóközösség nyugodt, csendes.
A közelben található: gyógyszertár, bevásárló egységek, pékség, éttermek, buszmegálló, óvoda.
Az új beépített magasfényű konyhabútor a vételár részét képezi.
Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN a CSOK és Babaváró gyors intézésével, és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését keressen elérhetőségeimen.


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6598368


+36 20

Ingatlannet kód: NET6598368


Az általad megtekintett eladó tatabányai panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 452 381 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hajnal Gábor referens a Nagymáté Krisztina irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598368. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.