star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya

  • 54m²


Ár:

37 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

TÁGAS LAKÁS , JÓ ELOSZTÁS!

- 1.EMELET
- TÉGLA ÉPÍTÉS
- LIFT
- SZENDE L.ÚT
- 2 SZOBA, 54 NM
- EGYEDI MÉRŐS FŰTÉSRENDSZER
- KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA

A Dot-Ing Ingatlaniroda Tatabánya innovatív területén,Óvárosban a kormányhivatal és az új Gerecse lakópark közvetlen szomszédságában kínál eladásra 54 m2-es, 2 szobás, jó állapotú lakást, liftes épületben.
Ritka lehetőség a piacon az itt meghírdetett ingatlanunk, főként emeleti elhelyezkedése miatt. Az igényesen kialakított lakótömb 2008-ban épült az akkori korszerű alapanyagokból, téglából, szigeteléssel,műanyag nyílászárókkal, lifttel.
Fűtése központi gázkazánról megoldott, egyedi méréssel. Tágas,világos terek jellemzik a lakást,mindez zöldövezti környezetben, újszerű épületek között.
A teljes rezsi költség 30-35 ezer Ft között szokott lenni.
Megközelíthetőség, parkolási lehetőség jó.
A lakáshoz közös tároló tartozik.
A konyhabútor a vételár részét képezi.
Ha ilyen típusú lakást keres, keressen bizalommal! Telek Bernadett 06703677606


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644386


+36 70

Ingatlannet kód: NET6644386


Az általad megtekintett eladó tatabányai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 694 444 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Telek Bernadett referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644386. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.