star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya

  • 49 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

32,6 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya

  • 49 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya

  • 49m²


Ár:

32 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Sárberekben átalakított, fiatalos lakás eladó!

Tatabánya közkedvelt városrészén, a Sárberki lakótelepen eladó egy 3. emeleti, 2 és fél szobássá átalakított 49 nm-es panellakás, amely 4 szintes épületben helyezkedik el.
Az ingatlant 2022-ben alakították át, melynek során a vízvezetékeket, villanyvezetékeket kicserélték teljes mértékben. Minden helyiségbe új, fiatalos, hideg és meleg burkolatok kerültek, a konyha átkerült a nappaliba, ezáltal modern amerikai-konyha nappali és plusz egy félszoba került kialakításra.

A fürdőszobába új burkolatok, mosdó és kád került, valamint a mellékhelyiséget is teljes körűen felújították. Új biztonsági bejárati ajtó került beszerelésre, a műanyag nyílászárók 2 rétegű üveggel, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A fűtésről és a melegvízről a távhő gondoskodik.

A konyhabútor beépített gépekkel és az előszobai gardróbszekrény a vételár részét képezi. Az ingatlanhoz SAJÁT és KÖZÖS tároló is tartozik!

Közös költség: 11.000.- Ft/hó

Kitűnő lehetőség befektetők számára, de szívesen ajánlom fiatal pároknak, családoknak is. Minden infrastruktúra percek alatt elérhető. Az ingatlan ablakai parkra néznek.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, állami támogatásokról naprakész információkkal és teljeskörű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben igényesen felújított lakást keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt!
Farkas Judit
+36 30 1014930


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645355


+36 30

Ingatlannet kód: NET6645355


Az általad megtekintett eladó tatabányai panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 32,6 millió Ft, négyzetméter ára 665 306 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Farkas Judit referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645355. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.