star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tiszaújváros

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

24,5 millió Ft

Eladó lakás Tiszaújváros

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Tiszaújváros

  • 64m²


Ár:

24 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

A beltér:

2024. március 01-től a tiszaújvárosi önkormányzat 4 M Ft kamatmentes hitelt biztosít a városban első lakás vásárlás esetén. Amennyiben már a város lakója, de nem rendelkezik még ingatlan tulajdonnal, úgy még 2 M Ft vissza nem térítendő támogatást biztosít a vásárláskor. Ezt hitel és CSOK+ mellett is igénybe lehet venni!

Eladó Tiszaújváros sétálóutcájában, csendes, parkos részen egy panorámás, erkélyes lakás.

Az ingatlan 3 szobás, erkélyes, magas emeleti, napos, szép kilátással a környékre.

Erénye a kényelmes szobák mellett a tágas gardrób, ahol sok tároló hely alakítható ki. A jó elrendezésű lakás felújítást igényel, így egy modern otthon alakítható ki az igényeknek megfelelően.

Ez a jó beosztású lakás egy felújított házban található. A panelprogramnak köszönhetően a ház 15 cm vastag kőzetgyapot szigetelést kapott. A fűtésrendszer felújítása után egyedi mérés alapján fizetik a fűtést. Az ablakokat is cserélték, így új műanyag ablakok kerültek beépítésre. A rezsi, a beruházásoknak köszönhetően, alacsony.

A fűtés a téli hónapban 10e Ft, nyáron 3,5e Ft. A közös költség 10e Ft. A ház felújítása miatt keletkezett plusz költség teljes mértékben kiegyenlítésre került.

A lakás rövid időn belül beköltözhető!

A ház rendezett, jól karbantartott, a lakóközösség kulturált, a közelben iskola, óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt csak pár percre található.


Elhelyezkedés

Tiszaújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6585106


+36 20

Ingatlannet kód: NET6585106


Az általad megtekintett eladó tiszaújvárosi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 24,5 millió Ft, négyzetméter ára 382 813 Ft, ami a tiszaújvárosi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585106. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.