star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tiszaújváros

  • 37 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

18,7 millió Ft

Eladó lakás Tiszaújváros

  • 37 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tiszaújváros

  • 37m²


Ár:

18 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1979
Emelet
2.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tiszaújvárosban, a Hajdú téren eladó 2. emeleti, 37 m2-es, 1+1 félszobás lakás
Tiszaújvárosban, a Hajdú téren lévő társasház 2. emeletén eladó 37 m2 alapterületű, 2 külön bejáratú szobával, erkéllyel rendelkező, napfényes, tehermentes, jó állapotú társasházi lakás. Nyílászárói hang- és hőszigetelt műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. A bejárati ajtó, biztonságos, több ponton záródó biztonsági zárral felszerelt. Panelprogram keretében a homlokzatra szigetelés került, a fűtés egyedi mérőórával mérhető. Két külön bejáratú, déli fekvésű, napfényes, világos szobával rendelkezik, melyek laminált padlósak, egyéb helyiségei járólappal burkoltak, a falai festettek. A konyhába beépített konyhaszekrény van, mely a lakás tartozékát képezi a gáztűzhellyel együtt. A fürdőszobában fürdőkád található. A tárolásra a közös pincében van lehetőség a társasház alagsorában. A parkolás a ház mögött kényelmesen és biztonságosan megoldható. Buszállomás, városi piac, bevásárlási lehetőségek, bankok, bölcsőde, óvoda, iskola pár perc sétával elérhetőek. Kitűnő választás saját otthont kereső fiatal pár részére, vagy akár befektetési céllal vásárló befektetőknek is, hiszen a lakás jó állapotú, rendezett, azonnal birtokba vehető. Amennyiben az ingatlan felteltette érdeklődését, kérdése van azzal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal! Díjmentes bankhitel ügyintézés! Profi szakember segítségével választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb banki konstrukciót, illetve támogatásokat. Ügyfeleinknek banktól függően kiemelt kedvezmény jár.


Elhelyezkedés

Tiszaújváros, Hajdú tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656964


+36 70

Ingatlannet kód: NET6656964


Az általad megtekintett eladó tiszaújvárosi (Hajdú tér) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 37 m². További jellemzői: az építés éve 1979. A téglalakás ára 18,7 millió Ft, négyzetméter ára 505 405 Ft, ami a tiszaújvárosi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant DUNA HOUSE referens a Bíróné Klára irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656964. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.