star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Vác

  • 49 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35,7 millió Ft

Eladó lakás Vác

  • 49 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Vác

  • 49m²


Ár:

35 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

A beltér:



ELADÓ LAKÁS VÁCON!

Ha lakást keres költözzön Vácra, innen minden könnyedén elérhető!
Vác-Alsóváros központi mégis csendes részén eladóvá vált egy rendkívül jó elosztású, nagyobb részben felújított, csúsztatott zsalus, 4. emeleti lakás.
A társasházi információk szerint a lakótér 49 m2-es, 2 szobás, természetben pedig 1+2 félszobára osztott, ezzel sokkal kihasználhatóbbá vált.
Előszobája kényelmes, amelyben egy gardróbszekrény is helyett kapott. Távfűtéssel üzemel télen, de egyedi mérőkkel felszerelt, és ablakait is gázzal töltött, duplaüvegezésűre cserélték.
Az épület az 1980-as években épült, az ingatlan karbantartott, jó állapotú. Fürdőszobája, burkolatai, ízlésesen felújítottak, és külön WC-vel rendelkezik.

A kialakított két félszoba, két gyereknek megfelelő hálót, rakodóteret és tanulósarkot foglal magában, de dolgozószoba funkciót is betölthet igény esetén.
A vizesblokkok és a konyha külön közlekedőfolyósóról közelíthető meg. A nappaliként is funkcionáló szülői háló pedig az ellenkező oldalon helyezkedik el, biztosítva a pihenés nyugalmát a forgalmasabb lakóterülettől.

Vác, a Dunakanyar egyik legizgalmasabb, legtöbb arculatú városa. Építészeti remekei, az óváros többnyire barokkori része, a Duna-part, a Liget megannyi kalandos felfedezésre invitálja az itt élőket. Iskolavárosként az oktatási- és nevelési intézményei is sokrétűek, magas szinten funkcionálók.
Templomai, múzeumai, különleges, olykor a világon szinte egyedülálló látnivalókat rejtenek.

Kereskedelmi (hajózási) csomópontként először kötötték össze Pesttel vasútvonalon, és ez ma sincs másképp. A Vácról induló zónázó vonattal beérhetünk Budapest-Nyugati pályaudvarra 25 perc alatt, de számos vasútvonal kiindulópontja vagy állomása jelenleg is Vác.

A lakás Vác-Alsóváros megállóhelyhez esik közelebb. Ablakai parkos területre néznek, környéke és infrastruktúrája nagyon jó. 5-10 perc sétatávolságon belül elérhető óvoda, bölcsőde, iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertárak, közértek és bevásárló központok.
Szintén pár perc sétára találhatók a buszmegállók is.
Hétközben többnyire délután mutatható az ingatlan és hétvégi megtekintésre is nyitott a lehetőség, természetesen előre egyeztetett időpontban.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Ügyfeleit:

- Hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékfelmérés, értékbecslés
- Ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadás
- Bérbeadással, szerződésekkel kapcsolatos ügyintézés


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622034


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622034

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 35,7 millió Ft, négyzetméter ára 728 571 Ft, ami a váci átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Moys-Szabó Tünde referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622034. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.