star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veresegyház, Liget lakópark

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Veresegyház, Liget lakópark

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Veresegyház, Liget lakópark

  • 51m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
15,3 ezer Ft
Építés éve
2018
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
8 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Veresegyház legszebb és legkedveltebb részén a Ligetekben, tulajdonostól eladó egy teher- és permentes, FÖLDSZINTI, KERTKAPCSOLATOS, 51m2-es (+8m2 fedett teraszos) 2 szobás társasházi lakás.A lakásban amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, valamint egy hálószoba található. A lakáshoz tartozik egy saját használatú, sövénnyel körbekerített füvesített kert is (kb 30m2). A lakáshoz továbbá tartozik egy térkövezett parkoló is (elektromos kapuval), amely a társasház teljesen zárt területén található. Az ingatlanban található konyhabútor és gépek (hűtő, főzőlap, mosógép) a vételár részét képezik. Minden nyílászáró szúnyoghálóval rendelkezik.A lakás rezsije alacsony; közös költsége 15.300 Ft + saját fogyasztás (fűtés, víz, meleg víz), amely a közös költsgéggel együtt 20-30.000 Ft/hó. A fűtés házközponti gázfűtés, elszámolása egyedi hőmennyiségmérővel történik havonta. (Téli hónapokban a fűtési költségünk kb 2-3000 Ft, állandó 24-25 fokos szobahőmérséklet mellett a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően)Társasházról és a környékről:A társasház építése 2020-ban fejeződött be, amelyben 4 épület (97 lakás) található. Az épületek és a gépészet folyamatosan karbantartott, igényes és nagyon barátságos, csendes szomszédokkal. A társasház kamerarendszerrel felszerelt.A társasház közvetlen zöldövezet (erdő) mellett található. A társasháztól 5-15 percnyi gyaloglásra szinte minden megtalálható; patiká(k), óvodák, iskolák, játszóterek, rendelők, Misszió Egészségügyi központ, távolsági és helyi buszmegállók, Lidl, Erkel üzletház, cukrászda, étterem, kisboltok. A környék tiszta, családias, rendezett és nagyon igényes. Pár perc sétával elérhető a helyi kiserdő, amely tökéletes nagyobb erdei sétákra, kutyasétáltatásra, „fabunki” építésre a csemetékkel.A társasházalapítás még folyamatban van (amely mindennapi életre sincs kihatással; lakásokba be lehet jelentkezni, lakcímkártya igényelhető, teljeskörű társasházként üzemel, tulajdoni lapon minden lakás feljegyzésre került, stb) azonban jelzáloghitelt igénybe venni kívánó vásárlók érdeklődését sajnos még nem tudjuk fogadni (ez indokolja az alacsonyabb árat a ligeteki ingatlan árakhoz képest).Az ingatlan ára: 49.9 M FtA lakás fiatalabb és idősebb korosztálynak, valamint befektetésnek is kiváló, tekintettel, hogy a környék mindig is keresett volt lakáskiadás szempontjából is, valamint a társasházalapítást követően várhatóan megugranak 10-20%-al lakások négyzetméter árai.Az Ingatlanközvetítők segítségét NEM kívánjuk igénybe venni!!


Helyiségek

Fürdőszoba
5m²
Szoba
15m²
Amerikai konyha
30m²

Elhelyezkedés

2112, Veresegyház, Liget lakópark, Gyermekliget utca 48


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6640232


+36 70

Ingatlannet kód: 6640232


Az általad megtekintett eladó Veresegyház, Liget lakóparki (Gyermekliget utca 48) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 978 431 Ft, ami a veresegyházi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sándor Dániel hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640232. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veresegyház, Liget lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.