star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém, Jutasi úti lakótelep

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó lakás Veszprém, Jutasi úti lakótelep 1. kép

Eladó lakás Veszprém, Jutasi úti lakótelep

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Veszprém, Jutasi úti lakótelep

  • 54m²


Ár:

38 900 000 Ft

Közös költség
13,5 ezer Ft
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Panorámás
Erkély, terasz mérete
5 m²

Az ingatlanról:

Veszprémben a Klapka György utcában eladó 2 szobás 54m2-es felújított, erkélyes lakás.A lakás 2023-ban felújításon esett át. Új bejárati ajtó lett beépítve, az előszoba, valamint a konyha minőségi vízálló parkettát kapott. A konyhabútor egyedi, asztalos által készült. Az ablakokon új redőny, illetve beépített szúnyogháló van. A burkolatok, szaniterek a mai igényeknek teljes mértékben megfelelnek.

Az ingatlannak számos előnyös tulajdonsága van.Első emeleten helyezkedik el, műanyag nyílászárók, külön WC és fürdő.Fűtése távfűtés, egyedi mérőkkel felszerelt.

A lakáshoz 3 tároló tartozik: egy a folyosón, amit 3 lakás használ, egy a pincében, továbbá egy a lépcsőház bejárati ajtaja mellett.

Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, hiszen a közelben megtalálható:-számos bolt-orvosi rendelő-gyógyszertár-buszmegálló-óvoda-iskola-újonnan létrehozott kutyafuttató

Ide tényleg csak költözni kell.Az ár irányár!Hétvégén is megtekinthető előre egyeztetett időpontban.


Elhelyezkedés

8200, Veszprém, Jutasi úti lakótelep, Klapka György utca 4/c


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6619110


Ingatlannet kód: 6619110


Az általad megtekintett eladó Veszprém, Jutasi úti lakótelepi (Klapka György utca 4/c) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A panellakás ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 720 370 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Dóra Molnár hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619110. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém, Jutasi úti lakótelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.