star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 180 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

142,2 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 180 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 180m²


Ár:

142 200 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Álom luxuskivitelben!

Tényleg, mint a filmben! Lépjen be a lakásba és essen szerelembe Ön is! Élje át minden nap, milyen érzés ébren álmodni. Ennek az ingatlannak minden szeglete a kényelmet, az igényességet és a meghitt, boldog otthon töltött perceket szolgálja.

A 180 négyzetméteres lakástól csupán néhány perc sétára található a belváros, a veszprémi vár, mégis a csendes zsákutca nyugalmat ad a lakóknak az otthoni léthez. A lakás vastag kőfalai nyáron kellemes hűvöst biztosítanak, a speciális lélegző belső vakolat rendszernek és levegőcserélő rendszernek köszönhetően pedig mindig friss levegő van a helyiségekben.

Az összeg helyiség hideg és meleg burkolata az elmúlt 5 évben teljesen ki lett cserélve, fel lett újítva a család beköltözésekor. Hasonló képen, mint a teljes konyha burkolatai, bútora – ami a tulajdonos remek ízlésének köszönhetően igazi Toscán hangulatot sugall és lehetőséget nagy családi, baráti főzésekhez, étkezésekhez. A nappali és mind a 3 hálószoba mérete alapján tökéletes választás bármilyen életkorú gyermek vagy felnőtt szobájának berendezéséhez. A mesés fürdő, a pazar várpanorámás terasz, a remek besétálható gardrób és a család körében „ovális irodának” elnevezett társalgó és olvasó helység maga a 100%-os feltöltődés.

A lakásban található vintage bútorok és lakáskiegészítők egyedi megegyezés alapján, a vételáron felül megvásárolhatók, ha erre igény érkezik.

Erről a lakásról egyszerűen nem lehet nem álmodozni!
Ha személyesen is szeretne ámulatba esni, kérem, hogy hívjon bizalommal minden nap 8.00-18.00 között.


Elhelyezkedés

Veszprém, Ányos Pál utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642246


+36 30

Ingatlannet kód: NET6642246


Az általad megtekintett eladó veszprémi (Ányos Pál utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 142,2 millió Ft, négyzetméter ára 790 000 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csiszár Gergő referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642246. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.