star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Orbánhegy

  • 151 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

238 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Orbánhegy

  • 151 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Orbánhegy

  • 151m²


Ár:

238 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

XII. Orbánhegy legkedveltebb zöldövezeti részén 4 lakásos társasház legfelső, panorámás lakása eladó! Az ingatlan 2005-ben épült, 2022-ben teljes körű felújításon esett át. 151 nm hasznos alapterületű. Saját lépcsőházzal rendelkezik, ahol külön mosdó helyiség van. Ez a fogadó tér (12nm) kiválóan alkalmas gardrób kialakítására. Amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba és külön mosdó elosztású. A nappaliból kilépve a közel 40nm-es teraszra jutunk, mellyel megnagyobbíthatjuk az életteret. Az épület 15 cm dryvit szigetelést, automata redőnnyel felszerelt új nyílászárókat kapott. Az ingatlan összközműves. A leendő tulajdonos igénye szerint alakítható ki a fűtésrendszer. Gáz cirkó vagy hőszivattyú is megoldható. Padlófűtés és légkondicionáló vezetékezése megtörténik. A lakáshoz tartozik egy tároló, fedett garázsbeálló, valamint egy gépkocsibeállási lehetőség, melyet az ár tartalmaz. A lakások központi fekvése kiváló közlekedési összeköttetéssel párosul. Bevásárlási lehetőség a MOM Parkban, szupermarket, éttermek, kávéházak, mozi, közelben óvodák, nemzetközi iskolák találhatóak, British International School, Osztrák-Magyar Iskola. Kirándulási lehetőség a Normafára. Az ingatlan keresett környéken található, könnyen bérbe adható.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Orbánhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6464611


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6464611

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerület, orbánhegyi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 151 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 238 millió Ft, négyzetméter ára 1 576 159 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Ibolya referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464611. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület, Orbánhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.