star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Orbánhegy

  • 209 m²

    alapterület
  • 7

    szoba

Vételár:

258 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Orbánhegy

  • 209 m² alapterület
  • 7 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Orbánhegy

  • 209m²


Ár:

258 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
földszint
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

XII. Orbánhegy kedvelt zöldövezeti részén 3 lakásos társasház 1. emeleti, belső kétszintes 203 nm hasznos alapterület lakása eladó! A telek fekvése miatt a földszintnek megfelelő, alsó szinten található 3 helyiség, előtér, fürdőszobának, szaunának, dolgozó-, vendég- vagy hálószobának, illetve irodai tevékenységre is alkalmas. Az emeleten kényelmes előtér, nappali, konyha, étkező kertkapcsolattal, 4 hálószoba, melyből 2 kertkapcsolatos, fürdőszoba, külön mosdó található. Erkély és teraszok mérete összesen 47 nm. 145 nm saját kertrész tartozik hozzá. Az ingatlan 2022-ben teljes körű felújításon esett át. Az épület 15 cm dryvit szigetelést, automata redőnnyel felszerelt új nyílászárókat kapott. Az ingatlan összközműves. A leendő tulajdonos igénye szerint alakítható ki a fűtésrendszer. Gáz cirkó vagy hőszivattyú is megoldható. Padlófűtés és légkondicionáló vezetékezése megtörténik. A lakáshoz tartozik egy tároló, fedett garázsbeálló, valamint egy gépkocsibeállási lehetőség, melyet az ár tartalmaz. A lakások központi fekvése kiváló közlekedési összeköttetéssel párosul. Bevásárlási lehetőség a MOM Parkban, Hegyvidék központban, ahol szupermarket, éttermek, kávéházak, mozi, közelben óvodák, nemzetközi iskolák találhatóak, British International School, Osztrák-Magyar Iskola. Kirándulási lehetőség a Normafára. Az ingatlan keresett környéken található, könnyen bérbe adható. Kínálati ár a jelenlegi készültségi fokon: 258 M Ft.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Orbánhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6465513


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6465513

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerület, orbánhegyi téglalakás 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 209 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 258 millió Ft, négyzetméter ára 1 234 450 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Ibolya referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6465513. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület, Orbánhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.