star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalacsány

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Zalacsány

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Zalacsány

  • 60m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2009
Szobák száma
3
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ELADÁSRA KÍNÁLOK EGY 60NM-ES ELSŐ EMELETI LAKÁST A ZALA SPRINGS GOLF RESORT SZOMSZÉDSÁGÁBAN!

CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

Zala megyében zalacsányi Batthyány kastély park melletti, erdei parkban eladó egy négy lakásos apartman-házban egy első emeleti lakás, exkluzív környezetben.
Remek befektetési lehetőség a Golf pálya közelsége miatt.

Az ingatlanról bővebben:
- 2010-ben épült lakás, mely nettó 60nm lakótérrel, és 5 nm-es erkéllyel rendelkezik,
- A lakáshoz tartozik egy parkolóhely az épület mellett.
- Az épületben hőszívatyus geotermikus fűtés található, ami a meleg vizet is biztosítja, így a fenntartása nagyon kedvezően alakul. Lakásonként külön merőkkel van felszerelve.
- Nyílászárói fa szerkezetűek.
- Tágas, világos terek jellemzik. A természet közelsége miatt piheni vágyóknak kitűnő hely.

A Batthyány Kastélyszálló a Zalai Termál-völgy szívében helyezkedik el, történetét tekintve már az 1400-as évek végén felépített kastélyról beszélhetünk. A kastély alapjait a késő gótika stílusában építették, majd az 1800-as években a Batthyány család tulajdonában kapta mai barokk jellegét. A kastély több jeles esemény színhelye volt. 1790-ben itt született Csány László, a második független magyar kormány (Szemere-kabinet) közlekedési és postaügyi minisztere, később Kossuth Lajos teljhatalmú erdélyi kormánybiztosa.

A gyorsforgalmi útnak köszönhetően mégis a közeli városok időben és könnyen elérhetőek (Zalaegerszeg 20 perc, Hévíz 5 perc, Keszthely 10 perc, Kehidakustány 5 perc).
Továbbá ideális lehet golf rajongóknak is a hely, hiszen Zalacsányban található a Zala Springs Golf Resort közép-kelet Európa legnagyobb golfpályája.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Erkély
5m²
Fürdőszoba
5.6m²
Szoba
13.7m²
Szoba
12m²
Előszoba
3.2m²

Elhelyezkedés

Zalacsány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608431


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608431

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zalacsányi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 748 333 Ft, ami a zalacsányi átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vincze Anita referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608431. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalacsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.