star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 62m²


Ár:

33 000 000 Ft

Közös költség
25 ezer Ft
Építés éve
1975
Emelet
7.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

𝐄𝐋𝐀𝐃𝐎́ 𝐉𝐎́ 𝐄𝐋𝐎𝐒𝐙𝐓𝐀́𝐒𝐔́ 𝐋𝐀𝐊𝐀́𝐒 𝐙𝐀𝐋𝐀𝐄𝐆𝐄𝐑𝐒𝐙𝐄𝐆𝐄𝐍 𝐀 𝐕𝐀́𝐑𝐎𝐒𝐊𝐎̈𝐙𝐏𝐎𝐍𝐓𝐁𝐀𝐍

Zalaegerszeg központjában, felújított, hőszigetelt házban eladó egy felújított 62 nm-es, kétszobás lakás. A Kossuth utcára néző lakás a hetedik emeleten található, az épületben jól karbantartott lift működik.

A konyha, fürdőszoba, előszoba, szobák, tároló, és a beépített szekrény felújítottak. A konyhában új villanybojler került felszerelésre. A WC részlegesen került felújításra: szanitereket cserélték, járólap új. A szobák parkettázottak, a közlekedő helyiségek kerámia burkolatot kaptak.

A nyílászárók eredetiek (fa ablakok), viszont a rendszeres, alapos karbantartás (csiszolás, festés) mellett a teljes zárszerkezet és a kilincsek cseréje is megtörtént, ezért nagyon jó állapotúak. A 2 erkélyes lakásban a konyhából és a nagyobbik szobából is nyílik 1-1 erkély.

A lakás beosztása:

- előszoba, beépített szekrényekkel

- két külön bejáratú szoba (nagyobbhoz erkély tartozik)

- konyha erkéllyel (itt az erkély maga is redőnnyel felszerelt)

- zuhanyzós fürdőszoba

- külön WC

Az elmúlt évek során végzett felújításnál részlegesen cserére kerültek a villanyvezetékek (előszoba, konyha, fürdőszoba) és a vízvezetékek (konyha, WC).

Az épület közvetlen környezetében vannak üzletek, gyógyszertár, pékség, óvoda, iskola, éttermek, bankok. Az épülethez közel található buszmegálló, ahonnan a város bármely pontja könnyen megközelíthető.

Irányár: 33.000.000 Ft

Ha megtekintenéd az ingatlant, kérlek hívj bizalommal: 06-30-402-9267


Elhelyezkedés

8900, Zalaegerszeg, Belváros, Kossuth Lajos utca 32


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6640387


+36 30

Ingatlannet kód: 6640387


Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, belvárosi (Kossuth Lajos utca 32) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa konvektor. A panellakás ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 532 258 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Verger Renáta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640387. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.