star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Badacsonytördemic

  • 65 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 350 m²

    telek

Vételár:

49 millió Ft

Eladó nyaraló Badacsonytördemic

  • 65 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 350 m² telek

  • Eladó nyaraló Badacsonytördemic

  • 65m²


Ár:

49 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Badacsonytördemic csendes, forgalommentes részén kínálunk eladásra egy több generációs nyaralót, ami 2 apartmanként is újjá születhet. Az épület bruttó alapterülete 85 nm.

Az 1350 nm-es tágas, sík, panorámás telek egész nap benapozott. A kert minden pontjáról gyönyörködhetünk a Badacsony kúpjában, bizonyos pontokról, illetve az emeletről a Szent György-hegy és Szigliget is látszódik.

A 2 szintes ház szerkezetileg kiváló állapotban van, csak belső felújításra, illetve a tető héjazat, terasz burkolat megújítására szorul. A földszinti részen található egy nappali helyiség, 1 fél szoba, tusolós fürdő és egy konyha. Az emeleti szinten egy tágas, nagy belmagasságú nappaliba lépünk, innen nyílik 2 fél szoba, kis közlekedő rész, ahonnan egy másik fél szobába, illetve a wc helyiségbe és a fürdőbe juthatunk. Az emeleti egyik fél szoba összenyitható a nappalival, vagy konyha helyiség is kialakítható belőle. A belső terek szabadon variálhatóak. A térérzetet emeli a nagy belmagasság az emeleti szinten, és hogy minden helyiség ablakos, világos. Tartozik még a házhoz egy pince-háztartási helyiség is. A földszinti részen és az emeleten is tágas, szép kilátással bíró teraszok találhatóak.

A telek műemléki környezetben helyezkedik el, maga az épület azonban nem védett, átalakítható a megfelelő szakhatóságok bevonásával. A telek 15%-os beépíthetőséggel bír, borvidéki hétvégiházas üdülő övezet szabályai szerint. Az ingatlanba víz, villany, csatorna bekötve, gáz az utcán található. Az épület 2 kéménnyel rendelkezik, így hagyományos, gázos, vagy elektromos fűtésrendszer is kialakítható, amennyiben állandó ott lakás lenne a terv. Napelemes-akkumulátoros államilag támogatott rendszer teljes körű ügyintézésében és a profi kivitelezésben örömmel segítünk.

A kertrendezés, parkosítás már megtörtént, a ház környezete és letisztult belső terei azonnali beköltözést biztosítanak. Az idei szezont már a strandtól 10 perc gyalog távolságra töltheti az új tulajdonos.

Badacsonytördemic a Badacsony északnyugati oldalán, a 71-es főút mentén, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén fekszik. Központján áthalad a részben macskaköves „Római út”. Egyik oldalán a hangulatos, zegzugos utcácskák lefutnak a Balatonig, míg másik oldalán a magasba törnek fel a Badacsony szoknyáján. A bor és bazalt bölcsőjeként ismert település számos kikapcsolódási lehetőséggel, bor és gasztro célponttal rendelkezik.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Wc
1.5m²
Fürdőszoba
2.5m²
Konyha
5m²
Szoba
6m²
Szoba
6m²
Nappali
11m²
Terasz
10m²
Fürdőszoba
5m²
Konyha
5m²
Szoba
6m²
Szoba
11m²

Elhelyezkedés

Badacsonytördemic


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655450


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655450

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó badacsonytördemici nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 350 m². További jellemzői: az építés éve 1970. A nyaraló ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 753 846 Ft, ami a badacsonytördemici átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Katalin referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655450. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Badacsonytördemic ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.