star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonalmádi

  • 24 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 683 m²

    telek

Vételár:

72,1 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonalmádi

  • 24 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 683 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonalmádi

  • 24m²


Ár:

72 100 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Csodálatos panoráma a Balatonra!Örök panorámás ingatlan eladó Balatonalmádi Magaspart utcában.A CasaNetWork Veszprémi irodája eladásra kínálja a 1872-es számú, panorámás nyaralót Balatonalmádiban.A CasaNetWork által kínált balatonalmádi nyaraló jellemzői:EXKLUZÍV, EGYEDI, KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG ÖRÖK PANORÁMÁVAL!- Balatonalmádi kedvelt, csendes környékén eladó egy 683 nm-es telken álló 24 nm-es nyaraló, csodás balatoni panorámával.- Az utca szintén található egy gépkocsi beállására alkalmas garázs, és egy plusz tároló helyiség amely a lakható rész alatt van. (24 nm)- A garázs feletti épületrészben található egy fürdőszoba, különálló mosdó, konyha, amelyek fel vannak újítva és egy tágas szoba is kialakításra került, ahonnan szemkápráztató panoráma nyílik a Balatonra.- A nappaliból egy lépcsőn keresztül ki tudunk jutni a közel 10 nm-es teraszra, ahonnan ugyancsak balatoni panoráma látható.- A fűtést egy konvektor és egy split klíma biztosítja, a nyári melegben a klíma segít a kellemes hőmérséklet előállításában.- Az ingatlan  Balatonalmádiban található ÜH 6 besorolással 15 % beépíthetőséggel.- Rendezett tulajdoni viszonnyal, tehermentesen eladó!Amennyiben a 1872-es számú a CasaNetWork által hirdetett balatonalmádi panorámás nyaraló, vagy bármely a kínálatunkban található építési telek felkeltette az érdeklődését, írjon vagy hívjon a megadott telefonszámon vagy írjon.Csók Sándor (sandor.csok@casanetwork.hu)+36 20 232 0315Irodánk az ingatlan vásárlással összefüggő teljes körű ügyvédi, illetve díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!


Helyiségek

Közlekedő
1.5m²
Szoba
15m²
Fürdőszoba
2.2m²
Wc
1m²
Konyha
2.1m²

Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6196672


+36 20

Ingatlannet kód: NET6196672

Az általad megtekintett eladó balatonalmádi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 24 m², míg a hozzá tartozó teleké 683 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A nyaraló ára 72,1 millió Ft, négyzetméter ára 3 004 167 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 64%-kal magasabb. Az ingatlant Csók Sándor referens a CasaNetWork Veszprém irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6196672. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.