star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonalmádi

  • 104 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 323 m²

    telek

Vételár:

71 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonalmádi

  • 104 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 323 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonalmádi

  • 104m²


Ár:

71 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Balatonalmádi kedvelt részén eladó egy részpanorámás 104 nm-es, 3 szintes nyaraló, 321 nm es telekkel.Az ingatlan részei: Az alsó szinten egy több ablakkal ellátott félszuterén helyiség került kialakításra, ami jelenleg tárolóként funkcionál, de lakrészként is használható . A földszinten közlekedő, nappali, fürdőszoba, konyha, étkező és egy balatoni panorámás terasz található. Az első emeleten közlekedő, 3 hálószoba, erkély és egy fürdőszoba kapott helyet.A ház új műanyag nyílászárókkal ellátott.Szabadtéri kikapcsolódásra a kertben és a hatalmas napozóteraszon egyaránt van lehetőség. A Balaton part, üzletek, vasútállomás néhány perces sétával elérhetőek!Ideális választás családi nyaralónak, nyaraltatásra, de állandó lakhatásra is.Bővebb tájékoztatásért és az ingatlan megtekintésével kapcsolatban keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556951


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556951

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonalmádi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 323 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. A nyaraló ára 71 millió Ft, négyzetméter ára 682 692 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gottfried Marianna referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556951. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.