star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 421 m²

    telek

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 421 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 55m²


Ár:

56 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Balatonfenyves kedvelt részén eladó ikerfél nyaraló.

Az ingatlan felosztása: nappali, konyha - étkező, fürdőszoba - wc, szoba, és két fedett terasz elosztású.Az 1985 - ben téglából épült, 55 nm -es nyaraló, belülről teljesen felújított, víz, villanyhálózat, nyílászárok, buroklatok cserélve.A ház melegét, gázkazán, és hűtő - fűtő klíma nyújtja. Parkolási lehetőség az udvaron, és a ház előtt is adott.

Nem túl nagy telken, szabadidejét nem kell fűnyírással tölteni, ide valóban pihenni jön.Balaton, bolt, vasútállomás, étterem, büfé 5 perc sétára.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.Hangulatos, jó helyen lévő nyaraló befektetésnek is kitűnő választás.

Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, keressen elérhetőségeim egyikén, a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Balatonfenyves, Fenyvesi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578727


+36 30

Ingatlannet kód: NET6578727


Az általad megtekintett eladó balatonfenyvesi (Fenyvesi utca) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 421 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A nyaraló ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 034 545 Ft, ami a balatonfenyvesi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Papp Kitti referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578727. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfenyves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.