star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Bánk

  • 36 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 420 m²

    telek

Vételár:

29,2 millió Ft

Eladó nyaraló Bánk

  • 36 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 420 m² telek

  • Eladó nyaraló Bánk

  • 36m²


Ár:

29 200 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

A beltér:

Eladó új építésű nyaraló a Bánki-tó közelében!

A Bánki-tótól 15 perc sétára eladó egy 2022-ben épült, könnyűszerkezetes 36 nm-es, 2 szobás lakóövezetben lévő nyaraló.

Az ingatlan betonúton megközelíthető, a hozzá tartozó telek 420 nm-es, rajta van egy külső 10-12 nm-es fém külső tároló.

Elrendezését tekintve, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba, háló melyből két szoba is kialakítható igény szerint.

DNYi- fekvésű terasza kb. 8 nm.

Víz, villany bevezetve.

2026-ra épülhet meg az M2 autóút Nógrád megyei bővítésének első üteme amelynek egyik lehajtója Bánk település lesz, a legfrissebb hírek továbbra is erről szólnak.

Rétság Bánktól 7-perc autóútra van, az M2 autóút bővítésének hatására meg fog jelenni Rétságon a hazai kiskereskedelem két ismert márkája a Lidl és az Aldi, a helyi önkormányzatnál már szándékukat tavaly bejelentették, a helyszín valószínűleg a MOL benzinkút közelében lesz.

A Bánki-Tó strand, mely 2021-ben mintegy 140 millió forintból újult meg( új játszótér, pihen ágyak, burkolatok és növényzet ) és a központ 8-10 perc , helyi buszállomás 5-6 perc sétatávolságra vannak.

Bánk nagyon jó turisztikai szempontból is, rengeteg túraútvonal, kirándulási lehetőségek, számos panzió, étterem, Wellness-Tó Hotel*** és foci illetve teniszpálya van ebben a községben.

Befektetésnek, fiatal párnak, egyedül állóknak tökéletes választás!
Azonnal költözhető! Rugalmasan mutatható!

Azonnal birtokba vehető!

Irányára: 29.2 M

Hívását hétvégén is szívesen fogadom!

- CSOK és Hitelügyintézés,
- gyors és precíz hiteles energetikai tanúsítvány intézése,
- ingatlanügyekben tapasztalt ügyvédek, adásvételek leszervezése
- értékbecslés, ingatlan-érték meghatározás


Elhelyezkedés

Bánk, Juhász Gyula utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6522124


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6522124

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bánki (Juhász Gyula utca) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m², míg a hozzá tartozó teleké 420 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 29,2 millió Ft, négyzetméter ára 811 111 Ft, ami a bánki átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Oravecz Rozália referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6522124. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bánk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.