star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Budaörs

  • 20 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 732 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó nyaraló Budaörs

  • 20 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 732 m² telek

  • Eladó nyaraló Budaörs

  • 20m²


Ár:

29 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Budaörsön a Lóvölgy egyik csendes utcájában kínálunk eladásra egy 732 nm-es telket,melyen egy 20 nm-es, jó állapotú faház áll. A faház a 1970 években épült, korának megfelelő állapotú. Az épület alatt kb 20 nm-es, masszív beton pince található. Az épületbe villany közmű található. Csendes nyugodt környék, mely ideális nyaralónak. Kisebb átalakítással állandó lakhatásra is alkalmas lehet az épület. Jelenleg nincs vizesblokk, illetve konyha kialakítva. Víz ciszternából, házi vízmű működtetésével oldható meg. Ha természet közeli ingatlant keres, ajánlom az ingatlant megtekintésre.


Elhelyezkedés

Budaörs, Úthegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6580764


Az általad megtekintett eladó budaörsi (Úthegy) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 20 m², míg a hozzá tartozó teleké 732 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 1 450 000 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Bodzsár Ágnes referens a Max Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580764. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.