star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Bük, Bükfürdő

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó nyaraló Bük, Bükfürdő

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó nyaraló Bük, Bükfürdő

  • 65m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Bükfürdőn kiváló állapotú, 2,5 szobás nyaraló kedvező áron eladó

Bükfürdőn a Gyógy- és Élményfürdő bejáratától 200 méterre, csendes környezetben, de mégis központi helyen, tégla építésű 65 m2-es nyaraló kedvező áron eladó.
A nyaraló alsó szintjén egy konyha-étkező, egy hálószoba és egy fürdőszoba található, valamint kapcsolódik hozzá egy déli fekvésű terasz. A felső részen szintén található egy fürdőszoba, egy hálószoba, egy félszoba és egy erkély. A ház alatt kis pince található, ami tárolásra kiválóan alkalmas.
A ház fűtéséről és melegvíz ellátásáról gázkazán gondoskodik. A ház áramfogyasztását teljes mértékben ellátja a tetőn elhelyezett napelemrendszer.
A nyaraló szerkezete és tetőszerkezete is kiváló állapotú. Két évvel ezelőtt az ingatlan felújításon esett át, ami magába foglalta a nagy ablakok, a berendezés és a gépek cseréjét, redőnyök felszerelését, valamint a napelem rendszer telepítését.
A nyaralóhoz 200 m2-es gondozott, bekerített kert tartozik.
A befektetésben gondolkodóknak remek lehetőség, mivel a térségben óriási igény van az ingatlan bérlésre. A Büki Gyógy- és élményfürdő páratlan gyógyvizének köszönhetően egész évben vonzza a vendégeket a városba, így a turisztikai bérlésre nagy a kereslet. A hosszútávú bérbeadásra is nagy az igény a településen, a Nestlé gyár bővítésének köszönhető, mely előre láthatólag 10 évig tart, de Ausztria közelsége is sok ingázót vonz a térségbe. A passzív jövedelem szerzésre ideális választás.
Kitűnő választás azoknak is, akik az ingatlan saját részre nyaralónak kívánják használni, de állandó lakhatásra is kiválóan alkalmas.
Az ingatlan önálló helyrajzi számmal rendelkezik, tehermentes és a kifizetést követően azonnal birtokba vehető.


Elhelyezkedés

Bük, Bükfürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656503


HASONLÓ INGATLANOK


45 500 000 Ft

Bük, Bükfürdő

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 47m²

6 500 000 Ft

Bük, Bükfürdő

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 50m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656503

Az általad megtekintett eladó Bük, bükfürdői nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 613 846 Ft, ami a büki átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656503. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bük, Bükfürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.