star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Cserkeszőlő

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 256 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó nyaraló Cserkeszőlő

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 256 m² telek

  • Eladó nyaraló Cserkeszőlő

  • 42m²


Ár:

18 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Cserkeszőlőn lévő 2 szobás nyaralót, közvetlen a gyógyfürdő mellett!A cserkeszőlői nyaraló főbb jellemzői:- a telek nagysága 256 m2- a nettó alapterület 42 m2- az épület téglából épült, a tető cseréppel fedett- az épületben kialakításra került: előszoba, 2 szoba, konyha, fürdőszoba illemhelyiséggel, közlekedő, tároló- az ingatlan közepes állapotú, közművei: víz, villany, gáz, derítő,- a ház gázkonvektoros fűtésű- a nyílászárók egy része fából készült, a többi műanyagból- autóval a kertben lehet parkolni - az ingatlan csendes, nyugodt, utcában található, közvetlenül a gyógyfürdő mellett- 5 percre autóval minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van: piac, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, üzletek.Amennyiben az 183800231 számú eladó cserkeszőlői nyaraló, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Szoba
10.5m²
Konyha
7m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
5.8m²
Közlekedő
4.5m²
Előszoba
8.7m²

Elhelyezkedés

Cserkeszőlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6649344


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6649344

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó cserkeszőlői nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m², míg a hozzá tartozó teleké 256 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A nyaraló ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 440 476 Ft, ami a cserkeszőlői átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649344. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserkeszőlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.