star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Csopak

  • 38 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 801 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó nyaraló Csopak

  • 38 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 801 m² telek

  • Eladó nyaraló Csopak

  • 38m²


Ár:

49 900 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Mindig is volt egy ÁLMA, hogy Balatonon van egy saját kis nyaralója?!
Ez az álom akár már idén VALÓSÁG is lehet !!!

CSOPAKON kínálok megvételre egy szuper elosztású, kiváló elhelyezkedésű nyaralót !
A Balaton északi partjának egyik legnépszerűbb és legelegánsabb vidékén található ez a Nappali + 2 hálószobás, tusolós fürdővel és teakonyhával felszerelt remek, közművesített, DÉLI tájolású , kertes ingatlan. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy méretű TERASZ , mely egy gyönyörű zöld , fákkal védett KERTRE néz.

IGAZI RITKASÁG - KIVÁLÓ BEFEKTETÉS !

A csendes, nyugodt üdülőövezetben található nyaraló egy szuper kis közösség számára kialakított mini társasházban található, külön bejárattal rendelkezik (nem lépcsőházi) , nagyon közel a strandhoz, barátságos szomszédokkal, madárcsicsergéses reggelekkel!

A világos, déli fekvésű, hangulatos nyaraló vastag falainak köszönhetően egész nyáron kellemesen hűvöset nyújt az klíma nélkül is! Az apartman nagyon közel van, pár perc sétára a strandtól, tömegközlekedéstől, busz- és vasútállomástól, éttermektől.

Csopak családbarát strandjáról, pincészeteiről és biztonságáról híres. A községben található a Jásdi-, Tamás- és a Petrányi borospince, valamint a Szent Donát pincészet is. A strand család- és gyerekbarát. Balatonfüred, Balatonalmádi és Veszprém is autóval, tömegközlekedéssel és kerékpárral is könnyen és gyorsan megközelíthető, Palóznak egy pár perc séta.

NE maradjon le erről az egyedi lehetőségről és ÉLVEZZE MÁR AZ IDEI NYARAT a saját kis nyaralójában. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363917


Elhelyezkedés

Csopak, Üdülőházas nyaraló Csopakon!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619581


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619581

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó csopaki (Üdülőházas nyaraló Csopakon!) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m², míg a hozzá tartozó teleké 801 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 313 158 Ft, ami a csopaki átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Varga-Neményi Andrea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619581. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.