star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Decs

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 233 m²

    telek

Vételár:

6 millió Ft

Eladó nyaraló Decs

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 233 m² telek

  • Eladó nyaraló Decs

  • 56m²


Ár:

6 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Lakóépületnek, hétvégi háznak is kitűnően alkalmas pince-présház eladó a varázslatos Szekszárdi borvidéken, közel a városhoz!

Kezében a kulcs, s kattan a zár a patinás, míves piceajtón. Érzi, hogy passzol minden. Szinte el sem hiszi, hogy mintha már 80 évvel ezelőtt is arra gondoltak volna, hogy egyszer életre kel az új, 2 szoba, fürdő, amerikai konyha-nappalis házikó. Igen, szinte minden fal a helyén van, szép állapotban várja az új gazdát a gerendafödém, minimális belső átalakítással, a szigetelések, vezetékek, burkolatok újra építésével egy csodás otthont tudhat a magáénak. Kezében egy pohár borral, kiül a veranda alá, s innen gyönyörködik a borvidék lenyűgöző lankáiban.

Eladó 233 m2-es telken ez a 56 m2-es vegyes falazatú présház, az alatta lévő, belülről nyíló szép állapotú 13 m2-es pincével. Az épület jelenlegi felosztása : szoba, konyha, tároló, pince. Az épület szerkezetileg ép, a tetőszerkezet héjazata cserélendő, de beázás nem látható. A csapadékcsatorna vízelvezetése, a falak helyenkénti vízszigetelése megoldandó. Az épületbe az áram már be van kötve, a víz az utcában van, szennyvíz tárolás a telken megoldható.

Felújítással tökéletes otthon lesz a nyugalomra és feltöltődésre vágyó új gazdájának, talán éppen Önnek tisztelt olvasó!

Jöjjön, álmodjuk meg közösen! Legyünk egy csapat az ingatlan ügyekben!
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ049949-IN


Elhelyezkedés

Decs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6615546


+36 70

Ingatlannet kód: NET6615546


Az általad megtekintett eladó decsi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m², míg a hozzá tartozó teleké 233 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 6 millió Ft, négyzetméter ára 107 143 Ft. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615546. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Decs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.