star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Dömsöd

  • 36 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 620 m²

    telek

Vételár:

16,3 millió Ft

Eladó nyaraló Dömsöd

  • 36 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 620 m² telek

  • Eladó nyaraló Dömsöd

  • 36m²


Ár:

16 300 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Remek ajánlat a Dunai környezetet kedvelőknek!
Dömsödi Duna-parti üdülőövezetbe, Budapesttől délre, 50 km-re található ez a nagyon jó kis nyaraló.
A Duna-partjához közel egy erdő szélén, csendes zsákutcában építette tulajdonosa B-30-s téglából ezt a nettó 36 nm-s lakóterületű házat. A 620 nm-s telken hidrofor szolgáltatja a vizet és a szennyvíz csatornába van bekötve. A ház magas betonalapra épült. A lakásba egy fedett teraszon keresztül juthatunk be. Itt egy nappali egy kis főzőfülke, két hálószoba és egy Wc, kézmosóval lett kialakítva. A zuhany és a külső Wc a telken külön épületben lett kialakítva. A fűtésről elektromos melegítő a meleg vízről villanybojler gondoskodik. A házat palatetővel fedték.
A nyaraló stabil jó állapotú és rengeteg lehetőség rejlik benne a kényelmes nyugodt nyaraláshoz.
Jó szívvel ajánljuk, horgászoknak és családoknak. Nem fognak csalódni a remek környezet kellemes kikapcsolódást fog nyújtani leendő tulajdonosának.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy keressen a hét bármely napján és előzetes időpont egyeztetés után bemutatom Önnek az ingatlant.
Irodánk profi ügyvédekkel, hitel ügyintézőkkel és építészekkel áll ügyfeleink rendelkezésére.

A környékről:

Dömsöd Duna-menti üdülőövezete


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dömsöd, madár köz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628388


+36 70

Ingatlannet kód: NET6628388


Az általad megtekintett eladó dömsödi (madár köz) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m², míg a hozzá tartozó teleké 620 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 16,3 millió Ft, négyzetméter ára 452 778 Ft, ami a dömsödi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataky Sándor referens az Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628388. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömsöd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.