star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Esztergom

  • 1 374 m²

    telek

Vételár:

8,4 millió Ft

Eladó nyaraló Esztergom

  • 1 374 m² telek

  • Eladó nyaraló Esztergom


Ár:

8 400 000 Ft

Az ingatlanról:

Esztergomban a Tölgyesi úton kínáljuk eladásra ezt az egyedi pince, présház, szőlő ingatlant. A présház kétszintes 32nm alapterületű. Alsó felén egy fogadó helyiség + a pince található. A belső lépcsőn feljutva a felső szint egy nagyszobából áll, nagy teli ablakokkal. Itt lehetőség nyílik egy esetleges telek felőli megnyitásra, mely alapjaiban változtatná meg az épület jellegét. A telek 1374nm, jelentős részben sík, majd enyhén emelkedő kialakítással. A telek- részben zárt, a felső részén egy kis faház épülettel rendelkezik, mely felújítása szükséges. Villany, víz kialakításra került. A fotókon próbáltuk bemutatni az adottságait a helynek. Gyönyörű panoráma nyílik leendő tulajdonosa részére, a présház szilárd útburkolaton megközelíthető. A bevásárló központ 500m-en belül van, mely további hasznosítást is lehetővé tesz. A pince boltíves kialakítású. Ha ön egy jó helyen levő ingatlant keres, kedve van kertészkedni, borászkodni, de szeretne pihenésre is fordítani időt jó helyen jár. Érdeklődjön az ingatlan felől, jöjjön el – nézze meg és döntsön. Hívjon még ma.


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6578348


+36 20

Ingatlannet kód: NET6578348

A nyaralóról 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 374 m². A nyaraló ára 8,4 millió Ft, négyzetméter ára 6 114 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 98%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bánszky Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578348. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.