star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Etyek

  • 924 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó nyaraló Etyek

  • 924 m² telek

  • Eladó nyaraló Etyek


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:

***Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában!***
Kiszakadnál a városi pörgésből, de nem szeretnél messzire menni? Régi vágyad, hogy saját borodat palackozd? Szívesen élveznéd a toszkán életérzést Budapesttől félórányira? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, ezt a kuriózum, értékálló befektetést neked ajánlom! Etyeken közel a központhoz, örökpanorámás nyaraló szőlővel várja új birtokosát! Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület a hivatalos megnevezése. A felépítmény 2 szintes, alul-felül terasszal, étkezős konyhával, fürdőszobával téliesítve van. 8 m2-es pincéjében pedig minden felszerelés megtalálható saját bor készítéséhez. Műanyag nyílászárókat és szigetelést is kapott, a fűtést kályha és elektromos radiátorok biztosítják. Villanybojler adja a melegvizet. A csatornát bevezették az utcába, telekhatáron van a kiállás, már csak rá kell csatlakozni. Az utat frissen aszfaltozzák és egyirányúsítják. 150 tő Sauvignon Blanc és 100 tő Pinot Noir szőlő várja, hogy új gazdája gondjaiba vegye és ősszel leszüretelje.
Érdeklődni: Szlovák Ibolya +36704550993

Referencia szám: M272981-IN


Elhelyezkedés

Etyek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652439


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652439

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

A nyaralóról 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 924 m². A nyaraló ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 32 359 Ft. Az ingatlant Szlovák Ibolya referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652439. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Etyek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.