star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Galambok

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 6 413 m²

    telek

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó nyaraló Galambok

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 6 413 m² telek

  • Eladó nyaraló Galambok

  • 50m²


Ár:

15 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

A Galamboki tó közvetlen szomszédságában egyedi panorámával kiváló lehetőség azoknak aki pihenni, kikapcsolódni vágynak és kedvelik a természetet.

Az önálló helyrajzi számon lévő épület 50 nm alapterületű, szoba, konyha-nappali, fürdőszoba helyiségekből áll, az épület alatt kiváló boltíves téglapince található.
A házikó vezetékes vízzel, villannyal ellátott.

Az ingatlanhoz tartozik külön helyrajziszámon nyilvántartott sok lehetőséget rejtő épület, aminek befejezése az új tulajdonos fantáziájára van bízva, a hozzátartozó művelés alól kivett terület 1518 nm nagyságú

A birtokegyüttes harmadik helyrajzi számon nyilvántartott egysége a 4845 nm nagyságú művelés alól kivett panorámás terület.

Az ingatlan méretét és adottságait tekintve ideális lehet családosoknak szabadidő hasznos eltöltésére, hétvégi háznak, nyaralónak, de akár gazdálkodás céljára is !
Galambok - és közúti közlekedési szempontból kiváló adottságokkal rendelkezik
- autópálya 5 km, vasútállomás 5 km.
-Nagykanizsa 15 km, Zalakaros 3 km, Balaton 30 km-,
Községben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt és takarékszövetkezet is működik.
A község határában ligetes erdők között található dél-zala egyik legszebb horgásztava.

Ha egy igazán jó minőségű, stílusos ingatlant keres, csodálatos természeti környezetben és szereti a csendet, nyugalmat, akkor ez az Ön ingatlana.
Jöjjön el, tekintsük meg együtt, előre egyeztetett időpontban szívesen mutatom.
Irányár: 15.9 mft.
Tel: /


Elhelyezkedés

Galambok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6591189


+36 30

Ingatlannet kód: NET6591189


Az általad megtekintett eladó galamboki nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 413 m². A nyaraló ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 318 000 Ft, ami a galamboki átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Vlasics Márta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591189. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Galambok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.